Διεθνή

Λούνα παρκ Ινδία: Σοκαριστικές εικόνες από κατάρρευση ρόδας – 3 νεκροί, 26 τραυματίες (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Λούνα παρκ Ινδία: Σοκαριστικές εικόνες από κατάρρευση ρόδας – 3 νεκροί, 26 τραυματίες (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
Λούνα παρκ Ινδία: Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 26 τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε η ρόδα σε λούνα παρκ στην Ινδία.

Λούνα παρκ Ινδία: Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 26 τραυματίστηκαν, όταν κατέρρευσε η ρόδα σε λούνα παρκ στο Αχμενταμπάντ, στην Ινδία. Από τους 26 τραυματίες, οι 15 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τα ινδικά ΜΜΕ, στη ρόδα επέβαιναν 30 άνθρωποι.

Το δυστύχημα συνέβη, όταν έσπασε σωλήνας του κύριου άξονα. «Ο σωλήνας του κύριου άξονα έσπασε και η ρόδα συνετρίβη στο έδαφος. Ο τρόπος με τον οποίο έσπασε ο σωλήνας ερευνάται…», δήλωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Οι δύο από τους τρεις νεκρούς έχουν ταυτοποιηθεί: πρόκειται για τον 24χρονο Manali Rajwadi και τον 22χρονο Mohammad Javed.

Το βίντεο περιλαμβάνει πολύ σκληρές εικόνες:

Και στη Σεβίλλη είχε σπάσει ρόδα

Πριν από περίπου ένα μήνα ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη στη Σεβίλλη της Ισπανίας, με τους παρευρισκόμενους να ζουν τον απόλυτο τρόμο. Στο λούνα παρκ San José de la Rinconada, η ρόδα που λειτουργούσε εκείνη την ώρα και ήταν γεμάτη κόσμο κόπηκε στα δύο με αποτέλεσμα όσοι ήταν πάνω, να πέσουν από μεγάλη απόσταση στο έδαφος. Το ατύχημα σημειώθηκε όταν, άγνωστο γιατί, η μπάρα από την οποία κρατιόντουσαν όσο η ρόδα γύριζε, υποχώρησε και βρέθηκαν στο κενό.

Η στιγμή που η ρόδα καταρρέει έχει τραβηχτεί σε βίντεο από ανυποψίαστους περαστικούς που ήθελαν να τραβήξουν ένα αναμνηστικό. Κάποιοι από τους τραυματίες παγιδεύτηκαν. Ουρλιαχτά τρόμου άρχισαν να ακούγονται και όλοι έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί, ενώ άνθρωποι που βρίσκονταν στη ρόδα πανικόβλητοι έτρεχαν να απομακρυνθούν.

Εκείνη την ώρα ειδοποιήθηκαν οι αρχές να σπεύσουν στο σημείο καθώς υπήρχαν πολλοί τραυματίες. Τουλάχιστον 28 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Αρχικά, εννέα άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής. Οι άλλοι 19 μεταφέρθηκαν σε κέντρα υγείας στη Σεβίλλη για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς τα τραύματά τους δεν ήταν τόσο σοβαρά για να πάνε σε νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο εδώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments