Video

Σεβίλλη: Τρόμος σε λούνα παρκ – Δεκάδες τραυματίες (vid)

Σεβίλλη: Τρόμος σε λούνα παρκ – Δεκάδες τραυματίες (vid)
Μια ρόδα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη κόπηκε στα δυο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν άνθρωποι.

Σε εφιάλτης εξελίχθηκε η βόλτα ορισμένων ανθρώπων σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη. Τα ξημερώματα του Σαββάτου το λούνα παρκ San José de la Rinconada οι παρευρισκόμενοι έζησαν τον απόλυτο τρόμο. Η ρόδα που λειτουργούσε εκείνη την ώρα και ήταν γεμάτη κόσμο κόπηκε στα δύο με αποτέλεσμα ο όσοι ήταν πάνω, να πέσουν από μεγάλη απόσταση στο έδαφος.  Το ατύχημα σημειώθηκε όταν, άγνωστο γιατί, η μπάρα από την οποία κρατιόντουσαν όσο η ρόδα γύριζε, υποχώρησε και βρέθηκαν στο κενό.

Η στιγμή που η ρόδα καταρρέει έχει τραβηχτεί σε βίντεο από ανυποψίαστους περαστικούς που ήθελαν να τραβήξουν ένα αναμνηστικό. Κάποιοι από τους τραυματίες παγιδεύτηκαν. Ουρλιαχτά τρόμου άρχισαν να ακούγονται και όλοι έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί, ενώ άνθρωποι που βρίσκονταν στη ρόδα πανικόβλητοι έτρεχαν να απομακρυνθούν.

Εκείνη την ώρα ειδοποιήθηκαν οι αρχές να σπεύσουν στο σημείο καθώς υπήρχαν πολλοί τραυματίες. Τουλάχιστον 28 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Αρχικά, εννέα άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής. Οι άλλοι 19 μεταφέρθηκαν σε κέντρα υγείας στη Σεβίλλη για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς τα τραύματά τους δεν ήταν τόσο σοβαρά για να πάνε σε νοσοκομείο.

Το πιο σοβαρό πρόβλημα το έχει μια 13χρονη που έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι άλλα τραύματα αλλά φαίνεται πως η ζωή της δεν κινδυνεύει. Στο νοσοκομείο και μάλιστα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παραμένει κι ένα αγόρι, η κατάσταση του οποίου είναι σταθερή. Σύμφωνα με το Europa Press που επικαλείται δηλώσεις του δημάρχου της πόλης, Χαβιέρ Ερνάντεθ, τα δυο παιδιά είναι οι μοναδικοί από τους τραυματίες που παραμένουν στο νοσοκομείο.

Οι αρχές της πόλης έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες και οι αιτίες του ατυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments