Αθλητισμός

Ερβίν Ονγκεντά: Δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Ερβίν Ονγκεντά: Δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ
Ερβίν Ονγκεντά: Ξένο δημοσίευμα θέλει τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για τον 24χρονο επιθετικό.

Ερβίν Ονγκεντά: Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού και ετοιμάζει πρόταση για τετραετές συμβόλαιο. Αναφέρεται επίσης πως κίνηση είχε κάνει και η Γαλατασαράι για τον πρώην παίκτη της Παρί, της Τσβόλε και της Μούρθια.

Αν υπάρχει κάποια αλήθεια στο δημοσίευμα θα φανεί σύντομα, αν και τα στοιχεία του Ονγκεντά με 3 γκολ και 5 ασίστ πέρυσι με τη φανέλα της Μποτοσάνι δείχνουν πως δεν πρόκειται για κάποια ξεχωριστή περίπτωση. Φέτος πέτυχε γκολ στην πρεμιέρα του ρουμανικού πρωταθλήματος που άρχισε αυτή την εβδομάδα.

Το σενάριο των Γάλλων, ωστόσο, δεν είναι αληθοφανές αφού ο ΠΑΟΚ ψάχνει κλασικό στράικερ και όχι περιφερειακό. Ο Ονγκεντά αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν, καταγράφοντας και 16 συμμετοχές, με δύο γκολ και τρεις ασίστ με την πρώτη ομάδα των Παριζιάνων, προτού παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού σε, Μπαστιά Τσβόλε και Μούρθια.

Η Μποτοσάνι απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον Γάλλο επιθετικό την περσινή σεζόν, με τον Ονγκεντά να καταγράφει 38 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ, αγωνιζόμενος ως περιφερειακός επιθετικός, αλλά και ως αριεστερός εξτρέμ.

Ο βραχύσωμος (1,69) επιθετικός, έχει φορέσει την φανέλα όλων των μικρών ηλικιακών κλιμακίων των «τρικολόρ», φτάνοντας μέχρι την U21 της Γαλλίας, όπου κατέγραψε μόλις μια συμμετοχή το 2013.

Ένας άλλος… βραχύσωμος ποδοσφαιριστής πάντως φέρεται να αρνήθηκε τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Ματέτο Γκαρσία, που σύμφωνα με πληροφορίες δε θέλει να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments