Διεθνή

Πιτ Σόουζα: “Ρατσιστής και παθολογικός ψεύτης ο Τραμπ”

Πιτ Σόουζα: “Ρατσιστής και παθολογικός ψεύτης ο Τραμπ”
Πιτ Σόουζα: Ο προσωπικός φωτογράφος του Μπαράκ Ομπάμα ξέσπασε κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Πιτ Σόουζα: Δριμεία επίθεση κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξαπέλυσε ο άλλοτε προσωπικός φωτογράφος του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος είχε συνοδεύσει τον πρώην πρόεδρο σε εκατομμύρια εκδηλώσεις, εντός και εκτός της πασίγνωστης οικίας. Ο Σόουζα ξέσπασε κατά του Τραμπ, με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση του προέδρου κατά τεσσάρων γυναικών βουλευτών αποκαλώντας τον εμμέσως παθολογικό ψεύτη και ρατσιστή. Ο φωτογράφος ανάρτησε στο instagram ένα στιγμιότυπο από την καθημερινότητα του Ομπάμα, στα χρόνια της προεδρικής του θητείας, γράφοντας στη λεζάντα: “Στα χρόνια που δεν υπήρχε ένας ρατσιστής και κατά συρροήν ψεύτης στο Λευκό Οίκο”.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων και ο Captain America κατά του Τραμπ

Μέσω συνεχόμενων αναρτήσεών του στο Twitter, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ προέτρεψε την Κυριακή τις τέσσερις γυναίκες (τρεις από τις οποίες είναι γεννημένες στη χώρα), να «επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους, στα αποτυχημένα κράτη όπου κυριαρχεί η εγκληματικότητα». Όταν απάντησαν οι ίδιες, συνέχισε τα… τιτιβίσματα, κατηγορώντας τις τέσσερις γυναίκες, για «μίσος» κατά της χώρας.

Ο Τραμπ εκτόξευσε τα βέλη του κατά των Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτές (Νέα Υόρκη), Ιλάν Όμαρ (Μινεσότα), Αϊάνα Πρέσλι (Μασαχουσέτη) και Ρασίντα Τλάιμπ (Μίσιγκαν), με τους εκπροσώπους του να λένε πως δεν ήταν ρατσιστική επίθεση τα όσα έγραψε ο Τραμπ, που ωστόσο συνέχισε στο ίδιο μοτίβο. «Η χώρα μας είναι ελεύθερη, μεγαλειώδης και ευημερούσα. Αν απεχθάνεστε τη χώρα μας, ή αν δεν είστε ευτυχείς εδώ, μπορείτε να φύγετε!», ανέφερε σε ένα από τα μηνύματά του, προκαλώντας σάλο.

Επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο ηθοποιός Κρις Έβανς, που έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως «Captain America». Ο ηθοποιός σχολίασε τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος μέσω Twitter κατά νομοθετών του Δημοκρατικού κόμματος. Την Κυριακή ο Τραμπ απευθυνόμενος προς τις μαύρες γυναίκες που υπηρετούν στο Κογκρέσο να «επιστρέψουν» στις χώρες τους.

«Αυτός είναι ρατσιστής, χαστουκίστε τον», έγραψε στο Twitter ο Έβανς αναφερόμενος στον Τραμπ. Στη συνέχεια ο Έβανς κατηγόρησε τον πρόεδρο για «μίσος και ρατσισμό» με στόχο να χειραγωγήσει τους υποστηρικτές του γράφοντας: «Το μόνο πράγμα που είναι χειρότερο από ό,τι είναι το μίσος και ο ρατσισμός είναι η διατήρηση του μίσους και του ρατσισμού για να κρατήσετε ενεργοποιημένη τη βάση σας σε μία αμείλικτη, οδυνηρά επιφανειακή και συντριπτική προσπάθεια να απαλύνεται τη μόνη αληθινή σας αφοσίωση: να τροφοδοτείται το ακόρεστο εγώ σας»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments