Αθλητισμός

Βαγγέλης Μάντζαρης: Η αποζημίωση από τον Ολυμπιακό και το συμβόλαιο στην Ούνικς

Βαγγέλης Μάντζαρης: Η αποζημίωση από τον Ολυμπιακό και το συμβόλαιο στην Ούνικς
Βαγγέλης Μάντζαρης: Οι λεπτομέρειες της αποδέσμευσης από τον Ολυμπιακό και του συμβολαίου με την Ούνικς.

Βαγγέλης Μάντζαρης: Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό έπειτα από οχτώ χρόνια με πολλές χαρές και επιτυχίες. Ωστόσο τα δύο τελευταία χρόνια όλα έδειχναν πως πολύ δύσκολα οι δύο πλευρές θα συνέχιζαν μαζί. Ήδη από πέρσι ο χρόνος συμμετοχής του παίκτη ολοένα και μειωνόταν. Και πλέον ο Μάντζαρης είναι παίκτης της Ούνικς Καζάν.

Ο Μάντζαρης “έσπασε” το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και μάλιστα πήρε χρήματα για να το κάνει. Όπως αναφέρει το Eurohoops, ο παίκτης αποζημιώθηκε με 200.000 ευρώ και πλέον ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Η επόμενη μέρα τον βρίσκει στη Ρωσία και την Ούνικς Καζάν, εκεί όπου θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη. Με συμβόλαιο για δύο χρόνια, αντί 1,4 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά (50+750.000). Στο συμβόλαιο, πάντως, υπάρχει οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι τόσο από την πλευρά της ομάδας, όσο και από αυτή του Μάντζαρη, αν θελήσουν να το σπάσουν.

Ολυμπιακός: Νέα προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ

Η διοίκηση των “ερυθρόλευκων” έκανε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά του ΕΣΑΚΕ, για το θέμα της παραμονής του Λαυρίου στην Basket League, με την ΕΟΚ μάλιστα να έχει απορρίψει την απόφαση του ΔΣ της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος μετά την ψηφοφορία.

Μάλιστα στο ΑΣΕΑΔ, εκτός από την ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει προσφύγει και η διοίκηση του Ερμή Αγιάς η οποία έχει έννομο συμφέρον από το πρωτάθλημα της Α2 που ολοκληρώθηκε.

Πλέον μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το έκτακτο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στις 14:00 αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τις ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments