Ελλάδα

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Το ανατριχιαστικό βίντεο του δράστη στη σπηλιά της φρίκης

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Το ανατριχιαστικό βίντεο του δράστη στη σπηλιά της φρίκης
Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Προφητικό βίντεο του 27χρονου δράστη από τη σπηλιά που πέταξε το θύμα του. Έδειχνε ανθρώπινα κόκαλα.

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Ανατριχιαστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δράση του 27χρονου Ιωάννη Παρασκάκη καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου από τις ΗΠΑ, Suzane Eaton. Ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης, που σήμερα απολογείται στον εισαγγελέα, συνήθιζε να βιντεοσκοπεί πολλές από τις καθημερινές του συνήθειες, μεταξύ των οποίων ήταν και η εξερεύνηση σπηλέων και τούνελ.

Τα στοιχεία του 27χρονου δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα. Ετσι σε κάποια από τα αναρτημένα βιντεάκια που έχει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό, ήταν και η εξερεύνηση του τούνελ στο Κολυμπάρι, εκεί που πέταξε την 60χρονη Αμερικανίδα.

Η ξενάγηση του 27χρονου στη σπηλιά που συνδέθηκε με τη δολοφονία

Μάλιστα σε βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr  παρουσιάζεται η εξερεύνηση του Παρασκάκη στα τούνελ, εκεί που εντοπίζει κόκαλα, τα οποία ο ίδιος σημειώνει ότι μπορεί και να είναι ανθρώπινα. «Να εδώ βλέπουμε κόκαλα, ανθρώπινα κόκαλα, κόκαλα από πλευρά, κόκαλα από σπονδυλική στήλη, να δείξω και άλλα κόκαλα…» αναφέρει.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο-ξενάγηση του 27χρονου:

Κι άλλες γυναίκες αναγνώρισαν το ΙΧ του 27χρονου δράστη

Συνεχίζονται με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς οι έρευνες της ΕΛ. ΑΣ στα Χανιά για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Suzanne Eaton. Ήδη οι αποκαλύψεις για τη δράση του και τον φόνο της βιολόγου είναι καθημερινές. Λίγο μετά τη σύλληψη του έγινε γνωστό πως μια γυναίκα από την Πολωνία αναγνώρισε το αυτοκίνητο του 27χρονου άνδρα και μάλιστα, όπως ανέφερε στην Αστυνομία είναι το ίδιο όχημα που την είχε χτυπήσει στο παρελθόν και από το οποίο γλίτωσε την τελευταία στιγμή.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ακόμη δύο γυναίκες πήγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και κατήγγειλαν πως και εκείνες είχαν πέσει θύματα επίθεσης από τον 27χρονο και μάλιστα αναγνώρισαν κι εκείνες το αυτοκίνητο του ως εκείνο που τις είχε χτυπήσει. Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος απολογείται την Παρασκευή ενώπιον του Ανακριτή Χανίων με δικηγόρο που του διόρισε ο Εισαγγελέας, αφού ο πρώτος που τον είχε αναλάβει, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Σήμερα ο 27χρονος θα περάσει το γραφείο του ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments