Ελλάδα

Μοναστηράκι: Συμπλοκές στην Ερμού με τραυματίες – Βγήκαν μαχαίρια (vid)

Μοναστηράκι: Συμπλοκές στην Ερμού με τραυματίες – Βγήκαν μαχαίρια (vid)
Μοναστηράκι: Ένταση και συμπλοκές σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης στον οδό Ερμού, με απολογισμό τεσσάρων τραυματιών.

Μοναστηράκι: Ασυνήθιστες και συνάμα τρομακτικές σκηνές αντίκρισαν οι πολίτες και οι τουρίστες που βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένας οδηγός ΙΧ ενεπλάκη σε “κόντρα” με άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν Ρομά, το οποίο διεμβολίστηκε και ντελαπάρισε. Οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων φέρεται να είχαν νωρίτερα διαπληκτισμό και το σκηνικό του διεμβολισμού άναψε τα αίματα και αποτέλεσε την αφορμή για ξέσπασμα συμπλοκών. Είκοσι άτομα ενεπλάκησαν στις συμπλοκές, μεταξύ αυτών άνδρες, γυναίκες αλλά και παιδιά.

Το γεγονός αυτό μετέτρεψε την περιοχή σε… ζώνη πολέμου, καθώς το επεισόδιο έφερε τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων, με δύο εξ αυτών να φέρουν τραύματα από μαχαίρι. Οι περαστικοί παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι και “παγωμένοι” τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους. Όλα τελείωσαν με την επέμβαση αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι βοήθησαν στο να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να “σπάσει” η εμπόλεμη κατάσταση. Δείτε τι συνέβη το πρωί της Πέμπτης στο παρακάτω βίντεο που προβλήθηκε στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Οι άγριες συμπλοκές στο Μοναστηράκι

Πριν από δύο περίπου μήνες, η περιοχή είχε να αντιμετωπίσει άλλο ένα απρόοπτο περιστατικό. Συγκεκριμένα, στις 28 Μαΐου, ξέσπασε φωτιά σε κατάστημα με έπιπλα. Το έργο της Πυροσβεστικής ήταν αρκετά δύσκολο καθώς στο κατάστημα υπήρχαν αρκετά ξύλινα προϊόντα τα οποία βοήθησαν την εξάπλωση της φωτιάς. Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική για τους περαστικούς και τους τουρίστες, αλλά ευτυχώς, η Πυροσβεστική προχώρησε στην κατάσβεση της φωτιάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments