Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Παρασκευή (19/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Παρασκευή (19/7/19)
Ζώδια σήμερα: Πως θα εξελιχθούν οι ερωτικές υποθέσεις των 12 ζωδίων για σήμερα, Παρασκευή, 19/7/19.

Ζώδια σήμερα: Πως θα εξελιχθούν οι ερωτικές υποθέσεις των 12 ζωδίων για σήμερα, Παρασκευή, 19/7/19.

Κριός

Να είσαι προσεκτική όταν δίνεις συμβουλές στον εραστή σου. Γιατί θα μπορούσε να σου το ζητήσει με την ελπίδα, ότι θα μπορούσε να γλυκάνει μια ανεπιθύμητη πτυχή, απ’ αυτά που συζητήσατε. Σύντομα όμως εσύ, θα κάνεις ξεκάθαρο πως δεν έχεις καμία πρόθεση να υποκύψεις. Γιατί πιστεύεις, πως αν ο εραστής σου θέλει την αλήθεια, τότε αυτή θα πάρει. Απλά να είσαι σίγουρη πως γνωρίζεις τους σωστούς και λανθασμένους τρόπους παράδοσης.

Ταύρος

Ο ενθουσιασμός σου για ένα σχέδιο στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να ενισχύσει την ελκτική σου δύναμη, αυτή τη στιγμή. Αν είσαι ελεύθερη, τότε η θετική σου στάση, θα ενθαρρύνει ένα δυο θαυμαστές, να σε πλησιάσουν. Θα μπορούσες να πιάσεις τον ταύρο απ’ τα κέρατα, αν υπάρχει ένα σχέδιο που επιθυμείς διακαώς! Και παράλληλα, να δεις κάποια σημάδια για κάποιον επίδοξο εραστή, που θέλει να βρεθεί πολύ κοντά σου.

Δίδυμοι

Αν νιώσεις πως με τον σύντροφό σου βρίσκεστε σε διαφορετική σελίδα σχετικά με το τι σημαίνει «δέσμευση», τότε ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε, πού πιστεύετε ότι έχετε διαφορές. Ωστόσο, να είσαι προσεκτική, σχετικά με τον τρόπο που θα τονίσεις την άποψή σου. Γιατί μπορεί να συναντήσεις περισσότερες δυσκολίες απ’ όσες πίστευες! Ειδικά αν οι σκέψεις ή τα συναισθήματα, εμφανίζονται σαν μια χιονοστιβάδα.

Καρκίνος

Η αγάπη και τα χρήματα μπορεί να είναι δύσκολο να εξισορροπηθούν… ακόμη και στις καλύτερες περιόδους. Αλλά όταν τα οικονομικά θέματα αρχίζουν να επηρεάζουν μια στενή σχέση, τότε δεν μπορούν να αγνοηθούν. Εσύ και το ταίρι σου, θα ανακαλύψετε, πού δείξατε πιο ελαστικοί με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Και οι δύο θα βρείτε ελκυστική την ιδέα, να μην ξοδεύετε σε αγορές. Ξοδεύοντας χρήματα για να λύσετε ένα πρόβλημα, δεν θα αντικαταστήσει την ειλικρινή επικοινωνία, ανάμεσά σας.

Λέων

Αν η απόσταση ή η αβεβαιότητα έχουν δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου, τότε τα πράγματα θ’ αρχίσουν να κινούνται προς τα εμπρός, ευχάριστα και καθησυχαστικά. Μπορεί να επιτευχθεί ένα νέο επίπεδο συμφωνίας και αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα του αρκετού χρόνου που είχες για να σκεφτείς, τελευταία. Είτε αυτό οφείλεται σε ένα σύντομο χωρισμό είτε στην απομάκρυνση και των δυο σας από ένα ζήτημα…. ένα πολύπλοκο θέμα θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο απλό, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Παρθένος

Η ενισχυμένη αποφασιστικότητά σου, θα οδηγήσει σε πείσματα και θα επηρεάσει σχέδια, που γίνονται για το μέλλον. Αυτό που ο εραστής σου σκέφτηκε ότι θα ήταν απλό, θα μπορούσε να είναι κάτι που αισθάνεσαι ή επιθυμείς έντονα να πιέσεις. Αν ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο, θα χρειαστεί κάποιος που σε αγαπά να κατανοήσει τους λόγους σου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αποδεχτείς την ανάγκη να μοιραστείς κάτι…. και να μην εστιάζεις τόσο έντονα μόνο στις δικές σου ανάγκες.

Ζυγός

Όσο περισσότερο προσπαθείς να εφαρμόσεις λογική ή νιώθεις αποφασισμένη για κάτι που «έχει νόημα» με τα ερωτικά σου, τόσο πιο πολύ θα μπερδευτεί η κατάσταση. Όπου μπορεί να νιώθεις πως αναμένεις να είσαι πιο ευαίσθητη στα μάτια του εραστή σου, είναι σημαντικό ότι η προσέγγισή σου σε μια σχέση, αφορά την καρδιά, όχι το μυαλό σου. Εμπιστέψου αυτό που νιώθεις…. όχι αυτό που κάποιος νομίζει, ότι υποτίθεται πως είναι πρακτικό.

Σκορπιός

Το παρελθόν μπορεί να είναι εύκολο να ανακτηθεί αυτή τη στιγμή. Αλλά εστιάζοντας προς τα πίσω υπερβολικά έντονα, θα μπορούσε να δημιουργήσει πολλά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερη, θα είσαι απρόθυμη ν’ αφήσεις τα γνώριμα εδάφη και να διερευνήσεις ευκαιρίες, που βρίσκονται σε άλλες περιοχές. Αν είσαι σε σχέση, θα κάνεις αθέμιτες συγκρίσεις ανάμεσα στο παρόν και σε ό,τι έπρεπε να παραμείνει στο παρελθόν. Το να είσαι συναισθηματική, είναι όμορφη αίσθηση όσο δεν δημιουργεί αθέμιτες συγκρίσεις, μ’ αυτό που προσφέρεται εδώ και τώρα.

Τοξότης

Αν μπορέσεις να χειριστείς πολύ προσεκτικά ένα ρομαντικό θέμα στη σχέση σου και συγκρατήσεις την ανυπομονησία σου, τότε θα υπάρξει μια όμορφη εξέλιξη. Οποιαδήποτε βιαστική κίνηση, είτε από σένα είτε από τον εραστή σου, θα αποτρέψει τη συζήτηση ή την κοινή σας αντιμετώπιση. Με υπομονή και από τις δύο πλευρές, αυτό που περιμένει να εκδηλωθεί αργά και σωστά, θα του δοθεί η δυνατότητα να το κάνει.

Αιγόκερως

Αν μπορείς να δείξεις, την υπομονή που χρειάζεται από σένα ο εραστής σου, τότε θα νιώσει περισσότερο διατεθειμένος να σου ανοιχτεί. Σκέψεις ή συναισθήματα, θα γίνουν ξεκάθαρα – και θα εκπλαγείς ευχάριστα. Αν αναρωτιόσουν πού βρισκόσουν με τον εραστή σου στη σχέση σας, τότε θα ανακαλύψεις ότι τα συναισθήματά του, είναι πιο βαθιά από όσο έχει αφήσει να εννοηθεί. Η απόφαση σχετικά με το αν τα πράγματα θα παραμείνουν πλατωνικά ή θα μετακινηθούν σε ένα νέο επίπεδο, είναι δική σου.

Υδροχόος

Αν νιώσεις πως μια κατάσταση στη σχέση σου, αρχίζει να εντείνεται, τότε είναι στο χέρι σου, να καταπνίξεις το ενοχλητικό σενάριο στο ξεκίνημά του, πριν επιδεινωθεί. Θα μπορέσεις να βρεις αυτή τη φορά, ένα μέρος που τα νέα όρια, θα τεθούν ρομαντικά ή πιο οικεία. Αν μια νέα προσωπική αρχή ξεπηδήσει από οποιαδήποτε ένταση, τότε καλωσόρισέ την και μην της αντισταθείς!

Ιχθύες

Μια νέα μορφή ισορροπίας εμφανίζεται στην ερωτική σου ζωή…κι αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Κάτι που μπορεί να φαίνεται ασταθές ή αβέβαιο, πρέπει να μπει σε πιο ομαλή πορεία, αν αυτό συνεπάγεται οποιαδήποτε συγκεχυμένα συναισθήματα ή τα επίπεδα του «δούναι και λαβείν» στη σχέση σου. Με την πεποίθησή σου και με μια χρήσιμη ώθηση, θα νιώσεις διατεθειμένη να προωθήσεις κάποια όρια στη σχέση σου, ή θα σπάσεις ένα κανόνα, στ’ όνομα της αγάπης.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments