Αθλητισμός

Τζον Φαν Σιπ: Ο εκλεκτός της ΕΠΟ για την Εθνική ομάδα

Τζον Φαν Σιπ: Ο εκλεκτός της ΕΠΟ για την Εθνική ομάδα
Τζον Φαν Σιπ: Η ΕΠΟ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολλανδό τεχνικό για να αναλάβει την Εθνική μας ομάδα.

Τζον Φαν Σιπ: Τα τελευταία χρόνια τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας κάθεται ξένος τεχνικός. Αυτό άλλαξε όταν η ΕΠΟ αποφάσισε να δώσει τα “κλειδιά” στον Άγγελο Αναστασιάδη. Αυτή η επιλογή αποδείχθηκε τραγική καθώς ο έμπειρος τεχνικός δεν μπόρεσε ποτέ να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε κακές σχέσεις με τον αρχηγό Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αλλά και τον Κώστα Μανωλά.

Το κακό κλίμα και οι άσχημες εμφανίσεις στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έφεραν τον έμπειρο τεχνικό στην πόρτα της εξόδου. Τον τελευταίο καιρό οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας είχαν επαφές με πολλούς προπονητές. Οι αγορές που εξέτασαν ήταν της Γερμανίας, της Πορτογαλίας και της Ολλανδίας. Μάλιστα, υπήρξαν φήμες για τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού Χεν Τεν Κάτε. Μπορεί να μην είναι αυτός ο νέος προπονητής της Εθνικής μας, αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι Ολλανδός.

Τζον Φαν Σιπ: Ένας Ολλανδός για την Εθνική ομάδα

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM 94,6 οι επαφές που είχαν οι άνθρωποι της ΕΠΟ με τον Τζον Φαν Σιπ ήταν σε καλό κλίμα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές είναι μια ανάσα από την επίτευξη συμφωνίας. Ο 55χρονος φέρεται να είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα μαζί με τους συνεργάτες του. Το μπάτζετ που μπορεί να διαθέσει η Ομοσπονδία φτάνει τις 450.000 ευρώ.

Αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θα έχει την ευθύνη της Εθνικής Ανδρών, αλλά και την επίβλεψη των Εθνικών ομάδων των μικρότερων ηλικιών. Στη λίστα των ανθρώπων που τρέχουν τις εξελίξεις υπάρχουν και τα ονόματα των Χουμπ Στέφενς και Λουίτζι Ντι Μπιάτζο.

Ποιος είναι ο Φαν Σιπ

Ο Φαν Σιπ, ο οποίος έπαιξε για πάνω από δέκα χρόνια στον Αγιαξ πραγματοποιώντας περισσότερες από 270 εμφανίσεις, ενώ τα τελευταία του χρόνια τα πέρασε στην Ιταλία με τη φανέλα της Τζένοα. Όταν σταμάτησε την καριέρα του έγινε προπονητής στα τμήματα υποδομής του Αίαντα και αργότερα ανέλαβε την Τβέντε. Στη συνέχεια απέκτησε διαφορετικές παραστάσεις και εμπειρία από τις Μέλμπουρν Χαρτ, Τσίβας Γουαδαλαχάρα και Μέλμπουρν Σίτι, ενώ η σεζόν 2017-18 είναι η πιο πρόσφατη στην καριέρα του και τον βρήκε στον πάγκο της Τσβόλε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments