Καιρός

Χαλάει ο καιρός από αύριο: Έκτακτη ανάρτηση από τον Σάκη Αρναούτογλοτυ

Χαλάει ο καιρός από αύριο: Έκτακτη ανάρτηση από τον Σάκη Αρναούτογλοτυ
Καιρός: Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ.

ΚαιρόςΜπορεί ο καιρός να έχει βελτιωθεί αρκετά τις τελευταίες ημέρες, όμως από αύριο Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 ο καιρός θα παρουσιάσει αρκετή αστάθεια. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου σε αρκετές περιοχές της χώρας θα σημειωθούν μπόρες και καταιγίδες κυρίως της μεσημβρινές ώρες των επόμενων ημερών.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ:

Φίλες και φίλοι. Διατηρείται πολύ καλός ο καιρός την εβδομάδα που διανύουμε με πιθανές μόνο κάποιες μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες κυρίως τις θερμές ώρες των επομένων ημερών! Κάντε κλικ πάνω στο βίντεο και διαβάστε προσεκτικά σας παρακαλώ την επεξήγηση στον τίτλο!

Δείτε το βίντεο με τις περιοχές που θα έχουν τοπικές μπόρες:

Φίλες και φίλοι. Διατηρείται πολύ καλός ο καιρός την εβδομάδα που διανύουμε με πιθανές μόνο κάποιες μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες κυρίως τις θερμές ώρες των επομένων ημερών!Κάντε κλικ πάνω στο βιντεο και διαβάστε προσεκτικά σας παρακαλώ την επεξήγηση στον τίτλο! Με εκτίμησηΣάκης Αρναούτογλου

Gepostet von Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou am Montag, 22. Juli 2019

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, αύριο Τρίτη πιθανώς να εκδηλωθούν βροχές ή και καταιγίδες σε περιοχές της Θράκης, της Ανατολικής και Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς Ελλάδας και της κεντρικής Πελοποννήσου. Παρόμοιος θα παραμείνει ο καιρός και την Τετάρτη, με παροδικές βροχές να αναμένονται σε περιοχές της Θράκης, της Χαλκιδικής, της Ανατολικής Μακεδονίας, της Τρίπολης, της Καλαμάτας και της Στερεάς Ελλάδας.

Από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο εκτιμάται πως εκδηλωθούν μπόρες και καταιγίδες σε Ήπειρο, Θεσσαλία, Χαλκιδική, Θράκη, Βέροια, Φλώρινα, Καστοριά, Αγρίνιο, κεντρική Πελοπόννησο και Καλαμάτα.

Την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου επιβεβαιώνει και η ΕΜΥ.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την Τρίτη 23 Ιουλίου: Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και στα βορειοανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments