Ελλάδα

Προεδρικό Μέγαρο: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στη δεξίωση για την 45η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Προεδρικό Μέγαρο: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στη δεξίωση για την 45η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας
Προεδρικό Μέγαρο: Οι καλεσμένες, με τις στιλιστικές τους επιλογές, "έκλεψαν" την παράσταση στην γιορτή της Δημοκρατίας.

Προεδρικό Μέγαρο: Άκρως εντυπωσιακές -όπως αναμενόταν άλλωστε- ήταν οι κυρίες που παρευρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο στη δεξίωση για την 45η επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Οι γυναίκες βουλευτές, οι συνοδοί των ανδρών βουλευτών και οι καλεσμένες κέντρισαν τα βλέμματα με τις στιλιστικές επιλογές τους.

Κλασσικά κοψίματα και χρώματα, αλλά και έντονες αποχρώσεις είχε το στιλιστικό μενού. Λευκό, μαύρο, nude και φυσικά floral ήταν οι τάσεις που κυριάρχησαν. Βέβαια πέρα από το στιλ, οι εντυπωσιακές κυρίες κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με τα μεγάλα χαμόγελά τους.

Η Νόνη Δούνια επέλεξε να κινηθεί στα ίδια κομψά μονοπάτια. Επέλεξε ένα nude φόρεμα με κέντημα στο επάνω μέρος και στα μανίκια, συνδυάζοντάς τα με γόβες στην ίδια απόχρωση.

Η υπουργός Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, πόνταρε στο κλασσικό μαύρο.

Η Θεοδώρα Τζάκρη επέλεξε να φορέσει λευκό midi φόρεμα, έχοντας τον έναν ώμο ακάλυπτο και ένα μικρό σκίσιμο στο μπροστινό μέρος. Το λουκ συμπληρώθηκε με nude πέδιλα.

H υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου επέλεξε ένα αρχαιοελληνικού στιλ φόρεμα σε πορτοκαλί απόχρωση, το οποίο ήταν εντυπωσιακό. Το φόρεμα το συνδύασε με διακριτικά κοσμήματα.

Γαλάζιο φόρεμα επέλεξε η Κατερίνα Μονογυιού. Η βουλευτής της ΝΔ το συνδύασε με φλοράλ κοντό σακάκι και nude clutch.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments