Ελλάδα

Ζαχαριάς: Φλερτάροντας με τον θάνατο

Ζαχαριάς: Φλερτάροντας με τον θάνατο
Ζαχαριάς: Το 23χρονο παιδί είχε γλιτώσει από θαύμα πριν από πέντε χρόνια, σε τροχαίο μαζί με τον πατέρα του. Το βράδυ της Τρίτης έφυγε από τη ζωή μετά από πρόσκρουση σε δέντρο, ξυπνώντας τον "εφιάλτη" του θανάτου του Βακάκη.

Ζαχαριάς: Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς», άφησε την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο, το βράδυ της Τρίτης. Ο 23χρονος οδηγούσε το Volkswagen Golf GTI στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο, όταν στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε δέντρο.

Την ίδια στιγμή όμως, η οδηγός του αυτοκίνητου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει φέρεται να έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο και να βρει τραγικό θάνατο.

Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο και, σύμφωνα με τα όσα τόνισαν οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο καταφέρνοντας να απεγκλωβίσουν τον 23χρονο, το ΙΧ είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα.

Το One Channel βρέθηκε άμεσα στον τόπο του δυστυχήματος και τα πλάνα είναι συγκλονιστικά. Σε αυτά διακρίνονται τα κομμάτια που έχουν απομείνει από το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο νεαρός Αλέξανδρος Ζαχαριάς.

Όταν το 2014 “ξεγέλασε” τον θάνατο

Ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον Άγιο Στέφανο είχε κινδυνεύσει και το 2014.

Τότε, ο πατέρας του οδηγούσε μια Ferrari κόκκινου χρώματος και είχε εμπλακεί σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαριάς και ο γιος του, Αλέξανδρος, τότε 17 ετών.

Το τροχαίο είχε σημειωθεί στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη.

Ο πατέρας Ζαχαριάς επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, όταν η κόκκινη Ferrari καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ προσπαθούσε να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί.

“Ξύπνησε” ο εφιάλτης του θανάτου του Βακάκη

Θυμίζουμε πως σε τροχαίο δυστύχημα είχε χάσει τη ζωή του και ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργος Βακάκης, στις 26 Φεβρουάριου του 2017, όταν η Porsche που οδηγούσε έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Τότε, ο οδηγός της Porsche «καρφώθηκε» σε σταματημένο όχημα στο πάρκινγκ της εθνικής οδού, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχθούν στις φλόγες και να χάσουν τη ζωή τους ο ίδιος, ο συνοδηγός του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, και η συνεπιβάτης του σταθμευμένου αυτοκινήτου Αποστολία και ο τριών ετών γιος της, Παύλος.

Σύμφωνα με την έκθεση πραγματογνωμοσύνης το όχημα του Γιώργου Βακάκη έτρεχε με 320χλμ την ώρα, ενώ από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ντεπόζιτο του Honda, στο οποίο βρίσκονταν η σύζυγος και ο τριών ετών γιός του κ. Πατμάνογλου, εξαϋλώθηκε με τα καύσιμα να σκορπίζονται στον αέρα, το μοτέρ να εκτινάσσεται σε απόσταση 85 μέτρων και τα δύο οχήματα να κόβονται στη μέση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments