Πολιτισμός

La Casa de Papel: Γυρίζεται ήδη και νέος κύκλος επεισοδίων

La Casa de Papel: Γυρίζεται ήδη και νέος κύκλος επεισοδίων
La Casa de Papel: Φαίνεται πως τα γυρίσματα του νέου κύκλου του «La Casa de Papel» έχουν ήδη ξεκινήσει από τα τέλη Ιουλίου

Το La Casa de Papel, η σειρά φαινόμενο του Netflix που έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ όχι μόνο στην ιβηρική χερσόνησο, υπόσχεται στους θιασώτες του πολλές ακόμα εκπλήξεις. Μόλις στις 19 Ιουλίου βγήκαν στον «αέρα», τα επεισόδια της τρίτης σεζόν και ήδη η ισπανική παραγωγή έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα νέων επεισοδίων από τα τέλη Ιουλίου.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται πως αποκάλυψε στις 26 Ιουνίου και κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την τρίτη σεζόν, ο δημιουργός του La Casa de Papel, Άλεξ Πινά. «Πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ακόμη πολλά να πουν. Χρειάστηκε καιρός για να πάρουμε την απόφαση, θέλαμε να σεβαστούμε τη δουλειά μας» δήλωσε ο Πινά. Από την πλευρά του, ο σκηνοθέτης της σειράς, Χεζούς Κολμενάρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την επανένωση όλου του καστ, την οποία χαρακτήρισε «σαν reunion παλαιών συμφοιτητών».

Όσο για το πότε θα έχουμε στους υπολογιστές μας την τέταρτη σεζόν του La Casa de Papel και κατά πόσο αυτή θα είναι και η αυλαία για την τέλεια ληστεία που απογείωσε την καριέρα των Ισπανών συντελεστών της σειράς του Netflix, θα πρέπει να αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της πλατφόρμας.

Η σειρά προβλήθηκε σε έναν κύκλο χωρισμένο σε δύο μέρη, το πρώτο μέρος, σε 9 επεισόδια, από από 2 Μαΐου έως 27 Ιουνίου 2017 και το δεύτερο, σε 6 επεισόδια, από 16 Οκτωβρίου έως 23 Νοεμβρίου 2017. Τα επεισόδια είχαν διάρκεια 60-80 λεπτά. Στο τέλος του 2017 η Netflix αγόρασε τη σειρά και μοίρασε τα 15 επεισόδια σε 22 που διαρκούν 40-50 λεπτά. Τον Ιούλιο του 2019 ξεκίνησε η προβολή του 3ου κύκλου του Casa de Papel από το Netflix.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments