Αθλητισμός

Ματιέ Βαλμπουενά: Η αντίδρασή του στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού

Ματιέ Βαλμπουενά: Η αντίδρασή του στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού
Ματιέ Βαλμπουενά: Πως έζησε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής το πρώτο του επίσημο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και η αντίδρασή του όταν "κλείδωσε" η πρόκριση.

Ματιέ Βαλμπουενά: Ο Ολυμπιακός έμεινε στο μηδέν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο κατάφερε να ξεκλειδώσει από νωρίς την άμυνα της Βικτόρια Πλζεν, φτάνοντας στο εμφατικό 4-0 επί των Τσέχων, το οποίο έδωσε στην ομάδα του Μαρτίνς την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League, με τη Μπασάκσεχιρ να είναι ο επόμενος αντίπαλος των “ερυθρολεύκων”. Το ματς με την Πλζεν ήταν έντονο, είχε αρκετές καλές στιγμές και φυσικά εξαιρετικό φινάλε το οποίο χαροποίησε τη διοίκηση, τους οπαδούς και φυσικά τους ποδοσφαιριστές. Όπως ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Μπορεί ο Γάλλος ποδοσφαιριστής να έχει “φάει” τα γήπεδα με το “κουτάλι” και να έχει εκατοντάδες παραστάσεις από το Champions League αλλά και το Europa League, όμως από το πρώτο του επίσημο ματς έδειξε να “κολλάει” αρκετά καλά στον Ολυμπιακό. Η αντίδρασή του άλλωστε στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στο ματς με την Πλζεν τα λέει όλα. Σύμφωνα με το gavros.gr, o Γάλλος έκανε την ασίστ για το 1-0 του Γκιλιέρμε στο 51’, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον βγάζει στο 66’ περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Μαντί Καμαρά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 70’ ο Γκερέρο έκανε το 2-0 και «καθάρισε» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη-πρόκριση για τον Ολυμπιακό. Το γκολ του Γκερέρο έκανε τον Βαλμπουενά να πανηγυρίσει σαν μικρό παιδί. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έφυγε σφαίρα από τον πάγκο και έφτασε μέχρι τη γραμμή του αγωνιστικού χώρου, πανηγυρίζοντας το γκολ του συμπαίκτη του.

Τι έγινε μετά την αλλαγή του Βαλμπουενά

Ο Μαρτίνς έβαλε στο ματς τον Καμαρά αντί του πολύ καλού Βαλμπουενά, προκειμένου να ενισχύσει την μεσαία γραμμή της ομάδας του και ήταν μια σωστή κίνηση από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν κόντρες και σε μια από αυτές ο Γκερέρο «σφράγισε» την πρόκριση της ομάδας του λιμανιού, καθώς έκανε το 2-0 στο 69’, δίνοντας τεράστιο πλεονέκτημα στους Πειραιώτες.

Πριν καλά-καλά συνέλθουν οι Τσέχοι από μια ακόμα στημένη μπάλα, ο Ολυμπιακός έφτασε και στο 3ο γκολ, με τον Μασούρα να εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, τον Γκιγιέρμε να πιάνει την πρώτη κεφαλιά και τον Μπράμπετς να βρίσκει την μπάλα άθελα του, για να τη στείλει στην εστία της ομάδας του, για το 3-0.

Στο 79ο λεπτό ο Μαρτίνς έριξε στο ματς τον Ελ Αραμπί στη θέση του Γκερέρο που γνώρισε την αποθέωση από το κοινό των «ερυθρολεύκων». Λίγο αργότερα, ο Σεμέδο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, με το γκολ του Σεμέδο που από κοντά εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση στο σουτ του Μεριά και έκανε το 4-0 μέσα σε ντελίριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments