Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε το sold out στα εισιτήρια διαρκείας

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε το sold out στα εισιτήρια διαρκείας
ΠΑΟΚ: Οι οπαδοί της ομάδας εξάντλησαν τα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2019/20. Η ανακοίνωση του "δικεφάλου του Βορρά".

ΠΑΟΚ: Το μεσημέρι της Παρασκευής, η ΠΑΕ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι διατέθηκαν όλα τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2019/20. Τα 22.000 μαγικά χαρτάκια που εξασφαλίζουν τη μόνιμη παρουσία στην Τούμπα για τη νέα σεζόν έκαναν… φτερά, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να αποδεικνύει τη “δίψα” του για να δει από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και την πορεία της ομάδας όπου πέρσι κατέκτησε το νταμπλ. “Sold Out στα εισιτήρια διαρκείας. Προετοιμαστείτε για την εμπειρία της Τούμπας”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

“Βλέπει Μαρτίνες ο ΠΑΟΚ”

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου ο Νάτσο Μαρτίνεθ είναι στα πλάνα του Δικεφάλου χρίζοντας τον 30χρονο αριστερό μπακ της Βαγιαδολίδ ως έναν από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει να βρει έναν αριστερό μπακ, διατηρεί ανοικτή την πόρτα του για τον Φάμπιο Κοεντράο, όσο ο Πορτογάλος δεν κλείνει σε κάποια ομάδα, ενώ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την συγκεκριμένη θέση.

Εκτός από τις υποθέσεις των Γκιγέρμε Αράνα της Σεβίλλης και του Μίικο Αλμπορνός του Αννόβερου οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν κοιτάξει και την περίπτωση του Νάτσο Μαρτίνεθ της Βαγιαδολίδ για τον οποίο δείχνει ενδιαφέρον και η Μπέτις προσφέροντας μέχρι και 3.000.000 ευρώ για την απόκτηση του.

Την ίδια ώρα, τα σενάρια και για παίκτες του ρόστερ του ΠΑΟΚ συνεχίζονται. Σύμφωνα με ένα απ’ αυτά, ο Τσούμπα Άκπομ βρίσκεται στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ. Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ. Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ σκέφτονται σοβαρά να προσφέρουν νέο συμβόλαιο σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα τους. Ο νεαρός Γαϊτανίδης έχει κερδίσει τη συμπάθεια όλων που βλέπουν ότι έχουν ανάμεσά τους ένα ταλέντο που αν προσέξει και δουλευτεί, θα μπορέσει να κάνει εξαιρετικά πράγματα εντός των τεσσάρων γραμμών. Κάτι που έχει κατανοήσει και ο ΠΑΟΚ, όπως φάνηκε και από τον τρόπο που χειρίστηκε τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments