Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Επίσημα “sold out” το παιχνίδι της Τούμπας (pic)

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Επίσημα “sold out” το παιχνίδι της Τούμπας (pic)
ΠΑΟΚ - Άγιαξ: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της τόνισε πως τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον «Αίαντα» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League εξαντλήθηκαν.

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Είναι πλέον επίσημο πως η Τούμπα θα «βράζει» στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Κι αυτό γιατί ο «Δικέφαλος του Βορρά» με ανακοίνωση του γνωστοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας (5/8) ότι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Τρίτης (6/8, 20:00). Η «τρέλα» των φίλων του Δικεφάλου για τον σπουδαίο αγώνα δημιούργησε ουρές στα εκδοτήρια, ενώ τεράστια συμμετοχή είχε κι η ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων.

Κλήρωση Champions League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα play-offs πρόκρισης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους. Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, εάν ξεπεράσει το εμπόδιο του Άγιαξ, τότε θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ ή Καραμπάκ. Με λίγα λόγια, εάν η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα κάνει την υπέρβαση, τότε στα play-offs θα έχει σαφώς πιο εύκολο έργο, στα χαρτιά.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έχει πιο δύσκολη αποστολή, καθώς εάν περάσει τη Μπασάκσεχιρ, τότε θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι της Πόρτο με τη Κράσνονταρ. Το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ στα play offs του Champions League (εάν προκριθεί) θα διεξαχθεί μέσα στο διήμερο 20-21 Αυγούστου εκτός έδρας, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην Τούμπα, μία εβδομάδα αργότερα. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός θα έχει το πρώτο του ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τη ρεβάνς να διεξάγεται μία εβδομάδα αργότερα.

Τα ζευγάρια των play offs του Champions League:

Τα ζευγάρια του τρίτου προκριματικού γύρου:

Κλήρωση Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι για ΑΕΚ, Ατρόμητο, Άρη και ΠΑΟΚ

Οι ελληνικές ομάδες έμαθαν τους πιθανούς αντιπάλους τους, εφόσον προκριθούν από τον τρίτο προκριματικό γύρο. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Τραμπζονσπόρ – Σπάρτα Πράγας, εάν περάσει την Κραϊόβα. Ο δε Ατρόμητος, εάν προκριθεί από τα ματς με τη Λέγκια θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μίντιλαντ – Ρέιντζερς, ενώ ο Άρης, εάν προκριθεί από τα ματς με τη Μόλντε θα παίξει με τον νικητή του Παρτιζάν – Μαλάτιασπορ. Η κλήρωση περιείχε και το όνομα του ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά», εάν αποκλειστεί από τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ντάνταλκ – Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Συνοπτικά τα ζευγάρια:

ΑΕΚ-Κραϊόβα/Τραμπζονσπόρ-Σπάρτα Πράγας Λέγκια-Ατρόμητος/Μίντιλαντ-Ρείντζερς Μόλντε-Άρης/Παρτιζάν-Μαλάτιασπορ Άγιαξ-ΠΑΟΚ/Ντάνταλκ

Europa League: Τα ζευγάρια των play offs

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments