Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Πείτε στον Πολάκη να καθίσει κάτω (vid)

Αλέξης Τσίπρας: Πείτε στον Πολάκη να καθίσει κάτω (vid)
Αλέξης Τσίπρας: Την αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι φωνές του Παύλου Πολάκη στη Βουλή.

Αλέξης Τσίπρας: Μεγάλη ένταση σημειώθηκε την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος. Συγκεκριμένα όταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης ζήτησε τον λόγο προκειμένου να απαντήσει στην ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο Παύλος Πολάκης αντέδρασε έντονα.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο οποίος καθόταν στα έδρανα της Βουλής άρχισε να διαμαρτύρεται λόγω της χρονικής διάρκειας της ομιλίας του κ. Βορίδη. «Τι είναι αυτά κύριε Πρόεδρε; Τι κάνει ο Βορίδης; Ομιλία; Αν τα είχα κάνει εγώ αυτά που κάνει ο Βορίδης θα γινόταν χαμός εδώ μέσα» άρχισε να φωνάζει ο κ. Πολάκης αφού σηκώθηκε από τα έδρανα.

Η αντίδρασή του έκανε τον Αλέξη Τσίπρα αρχικά να γυρίσει πίσω και να κάνει νόημα προς τον κ. Πολάκη, να καθίσει κάτω. Ομως, ο πρώην υπουργός Υγείας συνέχισε να διαμαρτύρεται και ο κ. Τσίπρας είπε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «Πείτε του να καθίσει κάτω». «Κύριε Πολάκη, καθίστε κάτω να τελειώσουμε. Καθυστερούμε τον κ. Τσίπρα με αυτό τον τρόπο», του είπε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ζητήσει τον λόγο, αλλά ο κ. Πολάκης δεν πτοήθηκε και συνέχισε να διαμαρτύρεται.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments