Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Απέρριψε πρόταση 800.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Απέρριψε πρόταση 800.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο Νίκος Νταμπίζας κατέστησε ξεκάθαρο ότι θα τον δώσει με τα διπλά χρήματα.

Τάσος Χατζηγιοβάνης:  Πρόταση για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη έκανε στις αρχές του καλοκαιριού η Λέγκια. Οι Πολωνοί προσέφεραν 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Νίκος Νταμπίζας ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας ότι θα ξεκινήσει τις συζητήσεις αν προσφερθούν τα διπλά χρήματα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020 με τον Παναθηναϊκό και η υπόθεσή του παραμένει ανοιχτή, καθώς παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, οι «πράσινοι» δεν βρήκαν τη χρυσή τομή με την πλευρά του παίκτη, όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Όλα ανοιχτά για τον Χατζηγιοβάνη

Πριν από λίγο καιρό ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πείσει τον Γιάννη Μπουζούκη να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ήλπιζαν ότι θα μπορέσουν να κάνουν το ίδιο και με το άλλο αστέρι της ομάδας. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι κάτι που σημαίνει ότι σε έξι μήνες μπορεί να επιλέξει μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σε αυτές τις περιπτώσει οι ομάδες προσπαθούν να ανανεώσουν τους παίκτες ή τους πουλάνε για να μη τους χάσουν χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν ολοκληρώνεται και ο Γιώργος Δώνης υπολογίζει κανονικά τον νεαρό ακραίο επιθετικό. Μάλιστα, αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη του συνόλου που θέλει να παρουσιάσει. Ωστόσο, όπως φαίνεται οι μέρες του Χατζηγιοβάνη στον Παναθηναϊκό είναι μετρημένες. Ο Νίκος Νταμπίζας προσπάθησε όλο αυτό το διάστημα να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments