Video

Γιώργος Μαζωνάκης: Άγριο ξύλο στο μαγαζί που τραγούδησε στην Κύπρο – Τον φυγάδευσαν οι φρουροί (vid)

Γιώργος Μαζωνάκης: Άγριο ξύλο στο μαγαζί που τραγούδησε στην Κύπρο – Τον φυγάδευσαν οι φρουροί (vid)
Γιώργος Μαζωνάκης: Συμπλοκή μεταξύ θαμώνων στην Αγία Νάπα της Κύπρου, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίστηκε ο Έλληνας τραγουδιστής.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε κέντρο διασκέδασης στην Αγία Νάπα, όπου εμφανιζόταν ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του reporter, η ένταση σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα, με δύο νεαρούς που είχαν τοποθετηθεί σε διαφορετικά τραπέζια να έρχονται στα χέρια, προκαλώντας αναστάτωση στο κέντρο όπου ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Ο καυγάς… εξαπλώθηκε και ως εκ τούτου, ο Γιώργος Μαζωνάκης αναγκάστηκε να φυγαδευτεί από τους φρουρούς του νυχτερινού κέντρου. Η αστυνομία αφίχθη στο μέρος, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς τα πάντα είχαν ηρεμήσει πριν από την άφιξή της.

Λίγο αργότερα, στις 02:45, σύμφωνα με δημοσιεύματα, άνδρας 27 ετών μετέβη στο τμήμα και έκανε καταγγελία, με τους αστυνομικούς να επιστρέφουν στο νυχτερινό κέντρο, όπου και κατέγραψαν ζημιές, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τους… αίτιους του καυγά αλλά και όσους ενεπλάκησαν. Δείτε το βίντεο του reporter.gr από τη συμπλοκή στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο καυγάς στην Αγία Νάπα

O Μαζωνάκης και η μίμηση της Μοιραράκη

Πρόκειται για έναν από τους πιο ενεργούς Έλληνες καλλιτέχνες στα social media. Ωστόσο, σε αντίθεση με πολλούς συναδέλφους του, ο Γιώργος Μαζωνάκης προτάσσει το χιούμορ και προσπαθεί να κάνει τους χιλιάδες followers του να διασκεδάσουν, όχι με τη φωνή του, όπως συμβαίνει με τις εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρα, αλλά με τις ατάκες του. Αυτή τη φορά, ο «Μαζώ» επέλεξε να μιμηθεί τη Δέσποινα Μοιραράκη, αναρτώντας βίντεο στο οποίο προσπαθεί να μπει στον ρόλο της επιτυχημένης τηλεπωλήτριας και επιχειρηματία. Το βίντεο γυρίστηκε στα περιθώρια διαλείμματος από την καλοκαιρινή περιοδεία του Μαζωνάκη με τον Δήμο Αναστασιάδη και τη Μελίνα Μακρή. «ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΙΜΩΝ, έως 80% !!!Προλάβετε…», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο Μαζωνάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments