Video

Τα ψημένα ορνίθια – Περιγραφή έπος στην Κομοτηνή (vid)

Τα ψημένα ορνίθια – Περιγραφή έπος στην Κομοτηνή (vid)
Κομοτηνή: Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμη περί τίνος πρόκειται, κάνουμε λόγο για το καλύτερο ποδοσφαιρικό βίντεο της περασμένης σεζόν.

Κομοτηνή: Αγαπημένα τοπικά πρωταθλήματα! Οι διοργανώσεις στις οποίες δεν χωρά το modern football αλλά το παλιό καλό ποδόσφαιρο που αγαπήσαμε, με παίκτες οι οποίοι δεν είναι επαγγελματίες μεν, αλλά γουστάρουν να κλωτσάνε το τόπι και να παθιάζονται για την ομάδα της γειτονιάς τους αλλά και του χωριού τους. Στο ίδιο κλίμα βρίσκονται και οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τα χιλιάδες παιχνίδια που λαμβάνουν χώρα κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της επαρχίας. Μπορεί να μη φτάσουν να περιγράψουν έναν τελικό Champions League, αλλά οι ατάκες τους και η άνεσή τους πίσω από το μικρόφωνο, μας χαρίζουν ορισμένα φοβερά στιγμιότυπα.

Όπως έγινε και στην αναμέτρηση της Αναγέννησης Ποντίων με τον Ορφέα Ξυλαγανής τον περασμένο χειμώνα, με τον σπίκερ Τριαντάφυλλο Παπαδάκη να δίνει… ρέστα.  “Ο Φωτάκης, είναι θκό (δικό) μας παιδάκι. Ο γιος του Τάσου, που έχει τα ψημένα τα ορνίθια στην Κομοτηνή. Ο τρανός ο γιος, γιατί έχει επίσης έναν αδερφό, ο οποίος είναι φαντάρος και θα ενσωματωθεί στην ομάδα στα μέσα της σεζόν, που θα πάρει το απολυτήριο”, ανέφερε στη φάση η οποία κέρδισε με το σπαθί της τον τίτλο του viral. Όχι τόσο για το γκολ του Φώτη, αλλά για τον τρόπο που μεταφέρθηκε από τον κ. Παπαδάκη.

Ιδού η περιγραφή της χρονιάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments