Ελλάδα

Γρεβενά: Πορεία τρόμου για λεωφορείο – Αποφεύχθηκε στο όριο η πτώση σε γκρεμό (vids)

Γρεβενά: Πορεία τρόμου για λεωφορείο – Αποφεύχθηκε στο όριο η πτώση σε γκρεμό (vids)
Γρεβενά: Στιγμές τρόμου έζησαν ορισμένοι επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κέρκυρας.

Γρεβενά: Άγιο είχαν οι επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κέρκυρας, γλιτώνοντας στο όριο την πτώση σε γκρεμό. Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι, όταν ο οδηγός αποφάσισε να πραγματοποιήσει στάση στον ανατολικό κόμβο των Γρεβενών για λίγα λεπτά ξεκούρασης. Οι περισσότεροι επιβάτες κατέβηκαν από το όχημα πηγαίνοντας προς την καφετέρια, ωστόσο υπήρξαν και εκείνοι που προτίμησαν να μείνουν μέσα. Μετά από λίγη ώρα, ένιωσαν το λεωφορείο να κινείται, οδεύοντας προς παρακείμενο γκρεμό! Έντρομοι, άρχισαν να πηδούν από τα παράθυρα για να σωθούν, καθώς για λίγα εκατοστά αποφεύχθηκε η πτώση στον γκρεμό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του kozan.gr.

Γουρούνα έπεσε σε γκρεμό στη Μύκονο

Τραγική κατάληξη είχε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου η βόλτα δύο τουριστών με γουρούνα, η οποία εξετράπη της πορείας της και έπεσε σε γκρεμό 15 μέτρων, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής, συνθήκες. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού έσπευσαν στο σημείο, ανασύροντας από τα συντρίμμια έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ ο δεύτερος επιβάτης που βρέθηκε τραυματίας, διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία διεξήγε έρευνα για να εντοπίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό. Από την πλευρά της, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέφερε τα εξής σε ανάρτησή της στο Twitter: Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Twitter: «Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άνδρας, ενώ τραυματισμένος ανασύρθηκε δεύτερος άνδρας, ύστερα από εκτροπή και πτώση σε γκρεμό του οχήματός τους, στον Ορνό της Μυκόνου. Επιχείρησαν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments