Ειδήσεις

Ζώδια σήμερα: Ερωτικές Προβλέψεις για την Κυριακή (18/08)

Ζώδια σήμερα: Ερωτικές Προβλέψεις για την Κυριακή (18/08)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για την Κυριακή (18/8). 

  • κριός

Ένα μάθημα από το παρελθόν της ερωτικής σου ζωής, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στην τωρινή σου σχέση. Αυτό που έχεις μάθει, μπορεί να διαδραματίσει ένα ρόλο στο πώς αντιδράς ή ανταποκρίνεσαι, σε ένα θέμα που αφορά την σχέση σου ή μια ευκαιρία που παρουσιάζεται τώρα.Αν είσαι σε σχέση , τότε η αίσθηση του déjà vu που μπορεί να αντιμετωπίσεις, θα μπορούσε να είναι μεγάλος μπελάς… αλλά κοίταξε λίγο πίσω για να δεις, πώς ξεπέρασες κάτι παρόμοιο. Τώρα, θα σου είναι ευκολότερο!

  • ταύρος

Οποιαδήποτε αστάθεια ή οποιεσδήποτε συνεχείς εκπλήξεις στη σχέση σου, μπορεί μέχρι πρόσφατα να ήταν συναρπαστικές!Αλλά τώρα… είναι μάλλον αποστειρωμένες. Θέλεις να ξέρεις πού βρίσκεσαι μέσα στο δεσμό σου…και ο εραστής σου, θα μπορούσε να βοηθήσει στη σταθερότητα, όσων μεταβάλλονται ή είναι ασαφή.Η δημιουργία ισχυρότερων συναισθηματικών θεμελίων, απαιτεί να μπορείς να προβλέπεις…. και αυτό είναι κάτι που θα το νιώσεις σύντομα!

  • δίδυμοι

Η ισορροπία στη σχέση σου μπορεί να συμβεί, αν πιστεύεις πως έχει γίνει μονόπλευρη. Μπορεί να χρειαστεί να περιοριστεί η γενναιοδωρία σου, αν αισθανθείς, ότι δεν υπάρχει καμία αμοιβή. Είναι ενδιαφέρον το πώς, όταν συνεχίζουμε να δίνουμε, όλα είναι εντάξει. Όταν όμως πατήσουμε πόδι, θεωρούμαστε εγωίστριες και αδικαιολόγητες. Αυτό είναι συνοπτικά, το σενάριο, που θα αντιμετωπίσεις τώρα ή σύντομα.

  • καρκίνος

Η ένταση θα μπορούσε να κλιμακωθεί στη σχέση σου! Αλλά μπορείς να την αποφύγεις, ακούγοντας αυτά που θέλει να σου πει, ο εραστής σου! Μπορεί να χρειαστεί να συγκρατήσεις την απάντησή σου, μέχρι να τα ακούσεις όλα. Όταν είναι απαραίτητο, ξεκαθάρισέ του τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Όχι όμως προτού πάρεις μια ιδέα, από αυτά που θέλει το ταίρι σου, από σένα!

  • λέων

Μια ρομαντική ευκαιρία σε περιμένει, για δημιουργία ερωτικής σχέσης! Οι πιθανότητες είναι, πως θα πιο διαθέσιμος από ό, τι νομίζεις ο μελλοντικός σου εραστής- γι’ αυτό δε θα χρειαστεί να ψάξεις πολύ για να τον εντοπίσεις. Υπάρχει όμως περίπτωση, να δεις τι σου προσφέρεται, υιοθετώντας μια λιγότερο ιδεαλιστική άποψη, για τον έρωτα και το ρομάντζο. Αν βγάλεις τα ροζ γυαλιά, θα δεις καινούργιες προοπτικές να σου ανοίγονται στα ερωτικά σου!

  •  παρθένος

Εκεί που ένιωθες μόνη κι απομονωμένη θ’ ανακαλύψεις τελικά, πόσο καλά καταλαβαίνει τι σκέφτεσαι ή νιώθεις, ο εραστής σου! Όπως και το γεγονός, πως μπορείς να προσφέρεις χρήσιμες και διορατικές συμβουλές. Όσο περισσότερο δείχνεις προθυμία να του ανοιχτείς, τόσο πιο καθησυχασμένη θα νιώσεις… Γιατί θα συνειδητοποιήσεις, πως στην καρδιά του, θέλει μόνο την ευτυχία σου! Αν είσαι μόνη και ψάχνεις για αγάπη, τότε κάποιος που είναι πρόθυμος να σε ακούσει, θα σου εξασφαλίσει πως η αναζήτησή σου… έχει τελειώσει!

  • ζυγός

Ο χρόνος μπορεί να φαίνεται «σωστός» για να κάνεις σχέδια για το μέλλον – ή ακόμα και να εφαρμόσεις ένα ή δύο… που έχουν μείνει για αιώνες ξεχασμένα στο χρονοντούλαπο. Αν περιμένεις το πράσινο φως, πριν μεταφέρεις τη σχέση σου σε άλλο επίπεδο – κι ενδεχομένως ανεξερεύνητο- τότε θα νιώσεις ιδιαίτερα ασφαλής κι αισιόδοξη, που σε βοηθάει να κάνεις το τολμηρό βήμα, τώρα

  •  σκορπιός

Η εστίασή σου θα είναι επικεντρωμένη, στους μακροπρόθεσμους ρομαντικούς στόχους σου, αυτή τη στιγμή. Μπορείς να παρακολουθείς τις μελλοντικές ερωτικές προσδοκίες σου…αλλά οι υπέροχες ευκαιρίες, παρουσιάζονται εδώ και τώρα! Και αξίζει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή. Μπορείς να εντοπίσεις μερικούς από αυτούς…. αλλά θα χάσεις κάποιους άλλους, αν βιαστείς για να φτάσεις στο στόχο σου.

  • τοξότης

Η περιέργειά σου, θα συνδυαστεί με την αίσθηση της περιπέτειας και θα σε ωθήσει, να αναζητήσεις. διέγερση και ουσία στις συζητήσεις σου. Ωστόσο, να είσαι ενήμερη, πως υπάρχει περίπτωση ο εραστής σου, να μη θέλει τόσο έντονες ή συναρπαστικές συζητήσεις. Μην το θεωρήσεις, σαν έλλειψη ενδιαφέροντος. Όποιες και αν είναι οι σέξι περιπέτειες που έχεις κατά νου, απλά θα πρέπει να τις μεταφέρεις, σταδιακά.

  •  αιγόκερως

Θα μπορούσες να συμπεριφερθείς με όσους τρόπους γνωρίζεις, για να καταφέρεις να ταιριάξεις το δικό σου τρόπο συναισθηματικού ανοίγματος, με του εραστή σου. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο, αλλά μόνο σε ένα σημείο! Ειδικά αν έχεις κάποιες ερωτήσεις, που θέλουν απάντηση. Η ανυπομονησία σου, θα μπορούσε να κάνει μια γλυκιά συζήτηση, να μετατραπεί σε ανάκριση, αν δεν προσέξεις. Κράτησε τις συζητήσεις σου σε πιο ήρεμους τόνους… αν θέλεις να βοηθήσουν, στις συναισθηματικές αποκαλύψεις!

  • υδροχόος

Αν ο αγαπημένος σου, επιλέξει να μην επικοινωνεί, τότε πιθανότατα δεν θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ σκληρά για να καταλάβεις, τι βρίσκεται μέσα στο μυαλό του ή τους λόγους για τους οποίους είναι έτσι. Οι πράξεις του πιθανότατα, θα μιλήσουν πιο δυνατά από τα λόγια του. Θα μπορούσες να συντονιστείς μαζί του, ώστε να βρεις τον κατάλληλο τρόπο ώστε ν’ αντιδράσει φυσικά, για να κατανοήσεις καλύτερα, ποιο είναι το ζήτημα!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  •  ιχθύες

Η επιφανειακή συζήτηση πιθανότατα δεν θα σ’ ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή! Και ίσως δυσκολεύεσαι να απολαύσεις την πνευματική διέγερση που χρειάζεσαι. Δεν είναι πως θέλεις να κάνεις υπερβολικά βαθιές συζητήσεις ή να μιλήσεις για θέματα ταμπού…. αλλά θέλεις περισσότερο βάθος, στις συζητήσεις που γίνονται. Ίσως, αν εξερευνήσεις με τον εραστή σου ένα κοινό έδαφος, με τη μορφή δημιουργικού ενδιαφέροντος ή επιδίωξης, θα μπορούσε να βάλει τις συζητήσεις σας, σε μια ενδιαφέρουσα περιοχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments