Ελλάδα

Ηράκλειο: Αναποδογύρισε φουσκωτό στο Λιμανάκι των Γουνών

Ηράκλειο: Αναποδογύρισε φουσκωτό στο Λιμανάκι των Γουνών
Ηράκλειο: Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης πέντε ατόμων, που επέβαιναν σε φουσκωτή βάρκα, η οποία αναποδογύρισε στο Λιμανάκι των Γουρνών στο Ηράκλειο,

Ηράκλειο: Συναγερμός έχει σημάνει στο λιμενικό, το οποίο έχει στήσει μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης στο Λιμανάκι των Γουρνών στο Ηράκλειο. Λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι, μία φουσκωτή βάρκα στην οποία επέβαιναν 5 άτομα – εκ των οποίων και ένα παιδί – αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο Λιμενικό Σώμα. Στο σημείο επιχείρησαν άνδρες του λιμενικού, καθώς και ναυαγοσώστης, ενώ, στην παραλία βρίσκονται, επίσης, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ειδικότερα, ο ναυαγοσώστης κατάφερε να βγάλει με ασφάλεια στην ακτή το παιδί, καλά στην υγεία του. Παράλληλα, στη στεριά βρέθηκαν και δύο ενήλικες, επίσης καλά στην υγεία τους και λίγη ώρα αργότερα διασώθηκαν και οι άλλοι δύο πού ήταν πάνω στη φουσκωτή βάρκα. Από την άλλη, «μάχη» με τους ανέμους, μέσα στη θάλασσα, δίνει το σκάφος του Λιμενικού Σώματος, που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν μπορεί να πλησιάσει το φουσκωτό, στο οποίο βρίσκονται ακόμη 2 ενήλικες άτομα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments