Ελλάδα

Χανιά: Ναυαγοσώστης έβγαλε από το νερό γυναίκα που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας (vid)

Χανιά: Ναυαγοσώστης έβγαλε από το νερό γυναίκα που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας (vid)
Χανιά: Γυναίκα από τη Νορβηγία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στη θάλασσα, αλλά κρατήθηκε στη ζωή χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση ναυαγοσώστη.

Χανιά: Χάρη στην άμεση επέμβαση ενός ναυαγοσώστη, απετράπη απόπειρα αυτοκτονίας σε παραλία στην Αγία Μαρίνα Χανίων, σύμφωνα με το Zarpanews. Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 17:00, όταν η γυναίκα από τη Νορβηγία, ηλικίας 50 ετών, εθεάθη να ξεμακραίνει στα βαθιά και να βάζει το κεφάλι της μέσα στο νερό, με στόχο να δώσει τέλος στη ζωή της. Ο ναυαγοσώστης μόλις αντιλήφθηκε ότι η λουόμενη κινδυνεύει, έσπευσε και την έσωσε την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, αφού έβγαλε την τουρίστρια στην παραλία, εκείνη αντί να τον ευχαριστήσει σήκωσε με τις βρισιές της την παραλία στον πόδι λέγοντας παράλληλα στον έκπληκτο ναυαγοσώστη: “Θέλω να πεθάνω, δεν έπρεπε να με σώσετε… Δεν με αγαπάει κανείς”. Οι έντονες διαμαρτυρίες της γυναίκας από τη Νορβηγία σταμάτησαν όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Το ίδιο απόγευμα, σε παραλία στα Άπτερα, ένας άλλος ναυαγοσώστης, γλύτωσε μια 37χρονη γυναίκα από πνιγμό. Το περιστατικό μάλιστα συνέβη, περίπου 10 λεπτά μετά τη λήξη της βάρδιας του ναυαγοσώστη, ο οποίος, αν και είχε φύγει ειδοποιήθηκε από τους λουόμενους και επέστρεψε στο πόστο του. Ο ναυαγοσώστης έβγαλε σε καλή κατάσταση τη γυναίκα στην παραλία, η οποία μετά αρχικό σοκ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, αφού είχε πιει αρκετό νερό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments