Αθλητισμός

Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς: Απέρριψε προτάσεις από το εξωτερικό η ΑΕΚ

Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς: Απέρριψε προτάσεις από το εξωτερικό η ΑΕΚ
Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς: Ο Μιγκέλ Καρντόσο τον θέλει στο ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήρθε για να μείνει στην ΑΕΚ. Κατάφερε να πείσει για τις δυνατότητές του τον Μιγκέλ Καρντόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και ως εκ τούτου, ο Πορτογάλος τεχνικός τoυ εμπιστεύτηκε θέση στο ρόστερ. Η αλήθεια είναι πως για τον Σαμπανάτζοβιτς υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες που επιχείρησαν να τον αποκτήσουν δανεικό από την ΑΕΚ, δίχως όμως επιτυχία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της LiveSport. Μία εξ αυτών ήταν μάλιστα από τη Σερβία, ωστόσο η “Ένωση” ήταν ξεκάθαρη πως ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται.

“Φρένο” και για Ντέλετιτς

Κανένα θέμα παραχώρησης του Σέρβου δεν τίθεται για την ΑΕΚ, με τον παίκτη να παραμένει κανονικά στην ομάδα. Με αφορμή της δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, για πιθανό δανεισμό του Ντέλετιτς στη Λαμία, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως τόσο ο Σέρβος, όσο και ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα ο Μιγκέλ Καρντόσο είχε συνάντηση με τον Μίλος Ντέλετιτς, στον οποίο ξεκαθάρισε πως υπολογίζεται κανονικά ενώ τα είπαν τόσο για το «κόψιμό» του από τη λίστα του Europa League, αλλά και για τις δυσκολίες που έχει ο Σέρβος στο να προσαρμοστεί.

Εν κατακλείδι, αυτό που έχει συζητηθεί είναι ότι και οι δύο χρειάζονται και θα παραμείνουν στο γκρουπ του προπονητή χωρίς να έχει αλλάξει κάτι προκειμένου να πάρουν κιόλας περισσότερο χρόνο προσαρμογής για να ανταποκριθούν σε αυτό που θέλει ο Καρντόσο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments