Αθλητισμός

Αργύρης Καμπετσής: Όλα δείχνουν παραμονή στον Παναθηναϊκό

Αργύρης Καμπετσής: Όλα δείχνουν παραμονή στον Παναθηναϊκό
Αργύρης Καμπετσής: Πιθανή είναι πλέον η παραμονή του στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, σε αντίθεση με τον Νίκο Βέργο.

Αργύρης Καμπετσής: Ο νεαρός φορ του Παναθηναϊκού ακολούθησε ομάδας στην Ολλανδία, σκοράροντας μάλιστα στο φιλικό με τη Φένλο. Μέχρι πρότινος, υπήρχε σκέψη να παραχωρηθεί ως δανεικός, καθώς δύσκολα θα έβρισκε χώρο στο 4-3-3 που θέλει να εφαρμόσει ο Γιώργος Δώνης, με τη θέση του σέντερ φορ να είναι κατειλημμένη από τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά, σκοράροντας πέντε φορές στα οκτώ φιλικά που έδωσαν οι πράσινοι. Ωστόσο, τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει, με τον Καμπετσή να παραμένει, όπως όλα δείχνουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, σε αντίθεση με τον Νίκο Βέργο.

Ο Νίκος Βέργος ήταν αρκετά καλός στην προετοιμασία, αλλά δύσκολα θα έχει χώρο στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Τα δεδομένα εδώ και λίγες μέρες έχουν αλλάξει, καθώς αναμένεται να αποκτηθεί και ένας ακόμη επιθετικός πίσω από τον Μακέντα. Κάτι που αναμένεται να συμβεί, αφαιρώντας τον… χώρο που κατείχε μέχρι πρότινος ο Βέργος στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Ατρόμητος είχε κάνει μία επαφή μαζί του κυρίως γιατί είναι αρκετά οικονομικός, αλλά ο Ανστασίου το “τρενάρει” όσο μπορεί, εκτιμώντας πως θα βρει κάτι καλύτερο. Την περίπτωσή του πάντως διακριτικά παρακολουθεί και ο Πανιώνιος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Sportime.

Δεν… ξεπουλάει ο Παναθηναϊκός

Από τη στιγμή που ο 22χρονος εξτρέμ και ο Παναθηναϊκός δεν έχουν βρει κανένα κοινό σημείο επαφής όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο, η πώληση φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο. Το συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και εάν τα πράγματα μείνουν ως έχουν, τότε από τον χειμώνα, ο «Χάτζη» θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο θέλει, για τη μετακίνησή του ως ελεύθερος τον Ιούνιο. Κάτι που δεν θα ήθελε σε τίποτα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» από τη στιγμή που βλέπουν ότι είναι δύσκολο να τον κρατήσουν, τότε προχωρούν το πλάνο για να τον πουλήσουν, αλλά όχι σε οποιαδήποτε τιμή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πράσινη», η περίπτωση του Χατζηγιοβάνη παραμένει «ανοιχτή», καθώς μέχρι τώρα οι κρούσεις που έχουν γίνει στον Παναθηναϊκό δεν ικανοποιούν οικονομικά. Μπορεί σε έναν χρόνο να μένει ελεύθερος ο παίκτης και να μην έχει συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά οι “πράσινοι” δεν έχουν καμία διάθεση για… ξεπούλημα. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments