Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο Παναθηναϊκός δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο Παναθηναϊκός δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Οι "πράσινοι" σκέφτονται να πουλήσουν αλλά όχι να... ξεπουλήσουν, όσον αφορά την υπόθεση του Έλληνα εξτρέμ.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Από τη στιγμή που ο 22χρονος εξτρέμ και ο Παναθηναϊκός δεν έχουν βρει κανένα κοινό σημείο επαφής όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο, η πώληση φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο. Το συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και εάν τα πράγματα μείνουν ως έχουν, τότε από τον χειμώνα, ο “Χάτζη” θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο θέλει, για τη μετακίνησή του ως ελεύθερος τον Ιούνιο. Κάτι που δεν θα ήθελε σε τίποτα ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” από τη στιγμή που βλέπουν ότι είναι δύσκολο να τον κρατήσουν, τότε προχωρούν το πλάνο για να τον πουλήσουν, αλλά όχι σε οποιαδήποτε τιμή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Πράσινη”, η περίπτωση του Χατζηγιοβάνη παραμένει “ανοιχτή”, καθώς μέχρι τώρα οι κρούσεις που έχουν γίνει στον Παναθηναϊκό δεν ικανοποιούν οικονομικά. Μπορεί σε έναν χρόνο να μένει ελεύθερος ο παίκτης και να μην έχει συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά οι “πράσινοι” δεν έχουν καμία διάθεση για… ξεπούλημα. Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα ρίξουν σημαντικά τις απαιτήσεις τους για να πουν το “ναι”. Όλα θα φανούν εντός του επόμενου δεκαημέρου, καθώς εάν ο Χατζηγιοβάνης δεν πωληθεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου, τότε ο Παναθηναϊκός θα πρέπει είτε να κάνει νέα κρούση για να τον “δέσει” στην ομάδα, αλλά με αυξημένες αποδοχές, είτε να αποδεχθεί ότι θα τον αφήσει να φύγει ως ελεύθερος.

Η τελική πρόταση για Ρόντγουελ

Η υπόθεση του Τζακ Ρόντγουελ φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία για τον Παναθηναϊκό, που αποφάσισε να κάνει μια, βελτιωμένη, τελική προσφορά στον παίκτη. Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η «Live Sport», οι «πράσινοι» πρότειναν διετές συμβόλαιο στον Άγγλο μέσο, με πάγιες αποδοχές άνω των 300 χιλιάδων ευρώ και μπόνους, με τα οποία η αμοιβή του μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 400 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.

Κάπως έτσι, στην ομάδα ελπίζουν να έχουν καταφέρει να κάνουν τη ρελάνς τους, που θα πείσει τελικά τον παίκτη να έρθει στην χώρα μας. Με λίγα λόγια, η προσφορά αφορά ένα ποσό της τάξης των 640 χιλιάδων ευρώ στο τέλος της διετίας χωρίς τα μπόνους, κάτι που θα καταστήσει τον Ρόντγουελ ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του Παναθηναϊκού με τα υπάρχοντα δεδομένα. Κι αυτό, γιατί οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Εμάνουελ Ινσούα δεν έχουν φτάσει ακόμη σε συμφωνία με την ομάδα, ώστε να γίνουν γνωστά και τα ποσά που αμφότεροι θα πάρουν, εφόσον γίνει το deal μαζί τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments