Video

Γουλβς: Ο Ρούμπεν Νέβες είναι συνηθισμένος στα υπέροχα γκολ (vid)

Γουλβς: Ο Ρούμπεν Νέβες είναι συνηθισμένος στα υπέροχα γκολ (vid)
Γουλβς: Ο Ρούμπεν Νέβες «πλήγωσε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με έναν συνηθισμένο γι' αυτόν τρόπο. Σκοράροντας ένα τρομερό γκολ.

Γουλβς: Το ρολόι έχει σημαδέψει το 55′ στη χθεσινή (19/8) αναμέτρηση της Γουλβς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Μολινό». Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 1-0 και δείχνει να ελέγχει πλήρως το ματς. Ωστόσο, σ’ εκείνο το σημείο ο Ρούμπεν Νέβες γίνεται κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή μετά από πάσα του Ζοάο Μουτίνιο. Ο Πορτογάλος δεν έχει και πολλές επιλογές. Στο μυαλό του, ουσιαστικά, βρίσκεται μόνο μια. Κάνει ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ και στέλνει την μπάλα στο «παραθυράκι» του Νταβίντ Ντε Χέα, κάνοντας το 1-1 μέσα σε πανδαιμόνιο.

Φυσικά, για τους μυημένους στην Premier League η κατάληξη της φάσης θα μπορούσε να θεωρηθεί και… αναμενόμενη. Συνολικά ο Νέβες έχει φτάσει στα 10 γκολ από απόσταση με τη φανέλα των «λύκων». Συνολικά έχει σκοράρει 13 φορές και οι… τρεις που υπολείπονται είναι από την άσπρη βούλα, αναλαμβάνοντας τις εκτελέσεις των πέναλτι. Όταν, όμως, ο ίδιος βρίσκεται σε φάση open play ή και από στημένη μπάλα μακριά από την περιοχή όπου αντιλαμβάνεται πως μπορεί να καθοδηγήσει σωστά τη μπάλα για να καταλήξει στα δίχτυα, ο Ρούμπεν Νέβες… πυροβολεί!

Δείτε κάποια από τα ωραιότερα γκολ του:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments