Video

Pocono 500: Τρομακτικό ατύχημα στον αγώνα ταχύτητας (vid)

Pocono 500: Τρομακτικό ατύχημα στον αγώνα ταχύτητας (vid)
Pocono 500: Την καταστροφή στον μεγάλο αγώνα ταχύτητας έφερε μια λάθος αντίδραση ενός πρώην οδηγού της Formula 1.

Pocono 500: Σε εφιάλτη για τους οδηγούς έχει αρχίσει να εξελίσσεται πλέον η πίστα του Ποκόνο για τους οδηγούς, κάτι που ακόμη το βιώνει ο Ρόμπερτ Γουίκενς, ο οποίος στον περσινό αγώνα τραυματίστηκε σοβαρά και βρίσκεται ακόμη σε φάση αποκατάστασης. Όταν δε στον συγκεκριμένο αγώνα παίρνει μέρος και ο απρόβλεπτος, από τις ημέρες που βρισκόταν στη Formula 1, Τακούμα Σάτο, τότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμα χειρότερα. Κάτι που συνειδητοποίησαν άπαντες λίγο μετά την εκκίνηση του φετινού αγώνα Pocono 500.

Ο Ιάπωνας πιλότος «έκοψε» απότομα προς τα αριστερά ενώ προσπαθούσε να προσπεράσει από την εξωτερική, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένα ντόμινο τρακαρισμάτων, στο οποίο συμμετείχαν οι Αλεξάντερ Ρόσι και ο Ράιαν Χάντερ-Ρέι. Η σύγκρουσή τους έφερε… από σπόντα ένα σφοδρό ατύχημα και για τον Φέλιξ Ρόσενκβιστ, του οποίου το μονοθέσιο απογειώθηκε και κατευθύνθηκε προς τον προστατευτικό φράχτη, τον οποίον και ευτυχώς δεν πέρασε, αλλά τον «έγλειψε» για πάρα πολλά μέτρα. Στην καραμπόλα ενεπλάκη και ο Τζέιμς Χίνκλιφ, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να ρίξει το αυτοκίνητό του στον τοίχο, για να αποφύγει τα χειρότερα.

Ευτυχώς, κανένας οδηγός δεν έπαθε κάτι πιο σοβαρό, με τον Ρόσενκβιστ να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις. Ούτε ο Σάτο, ο οποίος είδε το δικό του μονοθέσιο να τουμπάρει. Μάλιστα, ο Ιάπωνας ανέλαβε την ευθύνη για ό,τι συνέβη και ζήτησε συγγνώμη από τους συναδέλφους του.

Δείτε το βίντεο με το χάος που προκλήθηκε στο Ποκόνο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments