Θέσεις Εργασίας

Μπισκότα Παπαδοπούλου: Νέες προσλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Βόλο

Μπισκότα Παπαδοπούλου: Νέες προσλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Βόλο
Μπισκότα Παπαδοπούλου: Διαβάστε τα κριτήρια για τις θέσεις που έχουν ανοίξει.

Μπισκότα Παπαδοπούλου: Η εταιρεία Παπαδοπούλου βρίσκεται σε διαδικασία επιλογής προσωπικού. Θα προσληφθούν υπάλληλοι τριών ειδικοτήτων σε Βόλο και Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα:

Πωλητής Exvan

  • Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου, σπουδές (επιθυμητό), καλή γνώση Αγγλικών, γνώση MS Office, δίπλωμα οδήγησης Γ’ κατηγορίας, κάτοχος ψηφιακού ταχογράφου, πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας
  • Περιοχή: Βόλος

Υπεύθυνος Λειτουργίας Συσκευαστικών Μηχανών

  • Προσόντα: Απόφοιτος Τ.Ε.Ι. Μηχανολογίας/Ηλεκτρολογίας ή Αυτοματισμού, δυνατότητα εργασίας σε βάρδια, καλή γνώση Αγγλικών, γνώση MS Office, εμπειρία 3 ετών στη συσκευασία, εμπειρία σε συστήματα συσκευαστικών μηχανών τύπου flow pack και κάθετων συσκευαστικών – εκτυπωτικών μηχανημάτων

  • Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Υπάλληλος Αποθήκης

  • Προσόντα: Πτυχίο ΑEI/ΤΕΙ/ΙΕΚ Logistics ή Οικονομικών, εμπειρία 2 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, γνώση προγραμμάτων ERP εμπορικής διαχείρισης, γνώση MS Office, καλή γνώση Αγγλικών, υπευθυνότητα
  • Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Μπισκότα Παπαδοπούλου: Ένα όνομα γεμάτο ιστορία και Ελλάδα

H πορεία της ιστορικής βιομηχανίας μπισκότων ξεκινά στην κουζίνα της οικογένειας Παπαδοπούλου, εκεί όπου με μια απλή ξύλινη σφραγίδα έφτιαξαν το πρώτο μπισκότο Παπαδοπούλου. Κανείς δεν φανταζόταν τότε ότι θα ερχόταν η μέρα που αυτό το μπισκότο δεν θα έλλειπε από κανένα Ελληνικό σπίτι.

Το 1922, με τη Μικρασιατική καταστροφή, ο Ευάγγελος Παπαδόπουλος με την μητέρα του και τους αδερφούς του, επιβιβάζονται σε πλοίο για να τους μεταφέρει μαζί με άλλους πρόσφυγες στη Μασσαλία. Το πλοίο έδεσε για ανεφοδιασμό στον Πειραιά και η οικογένεια βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί την πόλη. Στο καφενείο που κάθισαν, έμαθαν με μεγάλη έκπληξη ότι τα μπισκότα δεν ήταν διαδεδομένα στην Ελλάδα. Σε ένα λεπτό πήραν τη μεγάλη απόφαση. Δεν θα συνέχιζαν το ταξίδι τους για τη Μασσαλία, θα έμεναν στην Ελλάδα!

Αυτή είναι η αρχή της μεγάλης σημερινής βιομηχανίας μπισκότων. Το 1938 η οικογένεια εγκαθίσταται σε προσφυγική πολυκατοικία στο Λυκαβηττό και αγοράζει έναν μικρό φούρνο, ξεκινώντας τη γνωστή τους τέχνη: η μητέρα ζυμώνει και ψήνει τα Πτι-Μπερ, τα παιδιά τα πουλούν χύμα. Η σφραγίδα είναι η ίδια παλιά ξύλινη: «Αδελφοί Παπαδοπούλου, Ελλάς».

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα…και συνεχίζουν ως σήμερα όπου τέσσερις μεγάλες παραγωγικές εγκαταστάσεις των Μπισκότων Παπαδοπούλου διαχέουν το άρωμα των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα.

Η E.I. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ηγείται σήμερα στο χώρο της μπισκοτοποιίας ενώ παράλληλα κατέχει σημαντική θέση και στον τομέα των αρτοσκευασμάτων (Φρυγανιές, Παξιμάδια, Κριτσίνια, Krispies).

Τα brands της είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμα και καταξιωμένα, ταυτόσημα του ελληνικού μπισκότου: PETIT BEURRE, ΜΙΡΑΝΤΑ, CREAM CRACKERS, ΓΕΜΙΣΤΑ, DIGESTIVE, CAPRICE, KRISPIES, ΧΩΡΙΑΤΙΚΕΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ, αγαπημένα προϊόντα που μεγάλωσαν και μεγαλώνουν πολλές γενιές Ελλήνων.

To 2011 η εταιρεία έφερε την επανάσταση στις Μπάρες Δημητριακών και λάνσαρε τα Digestive Bars!! Πρόκειται για την 1η μπάρα δημητριακών με μπισκότο.

Πρόσφατα, η εταιρεία Παπαδοπούλου προχώρησε σε μία νέα επένδυση με την εγκατάσταση νέας μονάδας παραγωγής στο εργοστάσιο στα Οινόφυτα, καθώς μπήκε στην αγορά του συσκευασμένου ψωμιού με 2 διαφορετικές προτάσεις. Το ΧΩΡΙΑΝΟ, συσκευασμένο Χωριάτικο Ψωμί σε φέτες σε 3 γεύσεις: Σταρένιο με 6 Δημητριακά, Ολικής άλεσης με Σίκαλη, Πολύσπορο και το ΓΕΥΣΗ2, Ψωμί του Τοστ σε 4 γεύσεις: Σίτου, Ολικής Άλεσης, Πολύσπορο και με Καλαμπόκι Χωριάτικο Ψωμί σε Φέτες και Τετράγωνο Ψωμί του Τοστ.

Με την κίνηση αυτή, η εταιρεία ενισχύει την παρουσία της στο χώρο των αρτοσκευασμάτων στην οποία κατέχει ισχυρή θέση από τα τέλη της δεκαετίας του ‘80 με μία ποικιλία προϊόντων, όπως οι Φρυγανιές, τα Krispies και τα Κριτσίνια.

Εκτός από την κυριαρχία της βέβαια στην Ελληνική αγορά, η μάρκα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ταξιδεύει σήμερα σε περισσότερες από σαράντα χώρες και στις πέντε ηπείρους, με αιχμή του δόρατος το Caprice και με τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, περιλαμβανομένης και της Κύπρου, να αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα ανάπτυξης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments