Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης: Μειώνει το μπάτζετ στο Open

Ιβάν Σαββίδης: Μειώνει το μπάτζετ στο Open
Ιβάν Σαββίδης: Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτης του Οpen έχει λάβει την απόφαση να μειώσει αρκετά το μπάτζετ για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Ιβάν Σαββίδης: Αρκετές αλλαγές ετοιμάζεται να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης στο Open την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sportime». Πιο συγκεκριμένα, η στήλη «Agent Greek» του εν λόγω Μέσου, τονίζει πως ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έχει σκοπό να επιβάλλει ένα σκληρότατο μνημόνιο και να μειώσει αρκετά το μπάτζετ για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Έτσι πολλές συζητήσεις γίνονται ακόμα με τον πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδας, για το αν θα δώσει τα δικαιώματα για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του, στο γνωστό κανάλι.

Αυτό είναι και το πιο πιθανό σενάριο τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά δεν έχει επέλθει ακόμα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, οπότε το ματς τις πρεμιέρας του ΠΑΟΚ, πάει για… αλλού. Αυτό θα μεταδοθεί από το κανάλι του «Δικεφάλου του Βορρά» στο YouTube, ενώ στη συνέχεια μένει να φανεί που θα οδηγήσουν οι διαπραγματεύσεις και που θα καταλήξει ο Ιβάν Σαββίδης.

Ιβάν Σαββίδης: Τσαλιμάκια με τη μπάλα από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ (vid)

Τα τελευταία χρόνια ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει ρίξει πολλά εκατομμύρια για να κάνει την ομάδα πρώτη. Ο Ιβάν Σαββίδης κατάφερε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του φέρνοντας τίτλους στη Θεσσαλονίκη με αποκορύφωμα το περσινό αήττητο πρωτάθλημα. Παρά τις επιτυχίες του σαν επιχειρηματίας, αλλά και σαν ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλό προφίλ.

Σε μια από τις λίγες φορές που η προσωπική ζωή του Ιβάν Σαββίδη, είδαμε πόσο χαρισματικός είναι με τη μπάλα στα πόδια. Ο γνωστός επιχειρηματίας βρίσκεται με την οικογένεια του για διακοπές στα Ελληνικά νησιά. Υπό τους ήχους ποντιακής μουσικής, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου δεν έχασε την ευκαιρία και συμμετείχε στο παιχνίδι των «μικρότερων» της οικογένειάς του με τη μπάλα, κάνοντας τα γνωστά τσαλιμάκια, αν και ξυπόλυτος.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram ο υιός του και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Γιώργος Σαββίδης:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments