Αθλητισμός

Φεντερίκο Μακέντα: Πρόβλημα τραυματισμού για τον Ιταλό φορ

Φεντερίκο Μακέντα: Πρόβλημα τραυματισμού για τον Ιταλό φορ
Φεντερίκο Μακέντα: Ο έμπειρος επιθετικός αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού από το ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Λαμία.

Φεντερίκο Μακέντα: Ξεκίνημα με “γκέλα” έκανε ο Παναθηναϊκός στο φετινό πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” ταξίδεψαν στη Λαμία για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τέρμα του Ρόμανιτς στο 20ο λεπτό. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός σέντερ φορ δεν ήταν αρκετά κινητικός και δεν μπόρεσε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Μπορεί ο Μακέντα να σκόραρε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του,αλλά όταν το έκανε αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Συγκεκριμένα στην προθέρμανση ένιωσε ένα “σφίξιμο” με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του όλο το ιατρικό επιτελείο.

Φεντερίκο Μακέντα: Πρόβλημα στη μέση

Οι γιατροί του συλλόγου τον συμβούλευσαν να μη ρισκάρει να αγωνιστεί, αλλά ο έμπειρος φορ το πήρε πάνω του και αγωνίστηκε κανονικά. Ήθελε πάση θυσία να αγωνιστεί στην πρεμιέρα, εξ ου και η απόφασή του να παραβλέψει το πρόβλημα. Το πρόβλημα που αποκόμισε ο Μακέντα είναι στη μέση. Η απόδοσή του δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα παρά το γκολ και σίγουρα η έντονη ενόχληση στη μέση αποτελεί μια κακή δικαιολογία.

Εξάλλου ο Παναθηναϊκός, επί της ουσίας, δεν διαθέτει άλλο γκολτζή πλην του Ιταλού.Εντούτοις, η προσπάθεια που έκανε στο ματς επιδείνωσε την κατάσταση του και μετά το τέλος του ο Φεντερίκο Μακέντα περπατούσε με δυσκολία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments