Ελλάδα

Μύκονος: Διάσημος πυγμάχος πλήρωσε 920 ευρώ για μία μπριτζόλα

Μύκονος: Διάσημος πυγμάχος πλήρωσε 920 ευρώ για μία μπριτζόλα
Μύκονος: Το συνολικό ποσό που πλήρωσε ο πυγμάχος προκαλεί... ζάλη.

Μύκονος: Κάθε χρόνο διάφορες ιστορίες και ειδήσεις από το “Νησί των Ανέμων” και τις τιμές των προϊόντων βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αποδεικνύοντας ότι η Μύκονος δεν είναι για όλους. Έτσι και αλλιώς οι τιμές είναι τσιμπημένες λόγω της δημοτικότητας του νησιού, αλλά τα τελευταία χρόνια οι τιμές που χρεώνουν οι καταστηματάρχες έχουν… “ξεφύγει”.

Τις τελευταίες μέρες στην Μύκονο βρίσκεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Ρίκι Χάτον. Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας, οποίος έχει ηττηθεί μόνο από τους Πακιάο και Μεϊγουέδερ στην κατηγορία των μεσαίων βαρών, ξύπνησε το πρωί της Δευτέρας στη Μύκονο και “τρελάθηκε” όταν είδε την απόδειξη από το δείπνο που είχε το προηγούμενο βράδυ με την σύντροφό του. Ο Χάτον μάλιστα ανέβασε στο Instagram την απόδειξη.

Η μπριτζόλα Kobe κόστισε 920 ευρώ, με ένα χρήστη στο Instagram να τον ρωτάει αν την μαγείρεψε ο Κόμπι Μπράιαντ. Εκτός από την KobeRibeye, εντύπωση προκαλεί η τιμή του μεταλλικού νερού, που κοστολογείται με 16 ευρώ, ο διπλός εσπρέσο στα 8 ευρώ, το ψωμί 14 ευρώ και ο φυσικός χυμός στα 9 ευρώ, με το δείπνο του Ρίκι Χάτον με τη σύντροφό του να φτάνει συνολικά στα 1.927 ευρώ.

Δείτε φωτογραφίες του Ρίκι Χάτον από τις διακοπές τους στη Μύκονο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments