Διεθνή

Χιτζάμπ: Τι λέει η Μία Καλίφα για το… περιβόητο μαντίλι που της έφερε προβλήματα

Χιτζάμπ: Τι λέει η Μία Καλίφα για το… περιβόητο μαντίλι που της έφερε προβλήματα
Χιτζάμπ: Η Μία Καλίφα μίλησε για τις λεπτομέρειες της περιβόητης σκηνής με το χιτζάμπ και τις απειλές που είχε δεχθεί από τους τζιχαντιστές για αποκεφαλισμό της.

Χιτζάμπ: Το… περιβόητο χιτζάμπ είναι το πιο “δυτικό”, το πιο μετριοπαθές μουσουλμανικό μαντήλι, που καλύπτει μόνο το κεφάλι και το λαιμό αφήνοντας σε πλήρη θέα, ελεύθερο το πρόσωπο της γυναίκας. Ένα χιτζάμπ είχε φορέσει και η Λιβανέζικης καταγωγής πρώην πορνοστάρ και νυν παρουσιάστρια και social media περσόνα, Mia Khalifa, σε μια από τις λίγες σκηνές πορνό που γύρισε στην καριέρα της, η οποία όμως σκηνή ήταν και εκείνη που την έκανε να σταματήσει. Αλλά και εκείνη που απογείωσε τη δημοτικότητά της.

Μετά την κυκλοφορία της επίμαχης σκηνής οι τζιχαντιστές που ήταν τότε στο απόγειό τους, είχαν απειλήσει πως θα την αποκεφαλίσουν. Συγκεκριμένα η 26χρονη σήμερα, μπήκε στη βιομηχανία του πορνό τον Οκτώβρη του 2014 και λίγους μήνες μετά γύρισε τη σκηνή με το χιτζάμπ για την εταιρεία παραγωγής BangBros. Μετά από αυτό το βίντεο έφτασε στο νούμερο 1 του Pornhub, ενώ ακόμη και σήμερα, πέντε χρόνια μετά, παραμένει στην πρώτη δεκάδα παρότι είναι ανενεργή.

Μιλώντας τώρα στην εκπομπή BBC HardTalk αποκάλυψε πως η παραγωγή την είχε αναγκάσει να παίξει φορώντας το μαντήλι που εξόργισε τους φανατικούς ισλαμιστές. Συγκεκριμένα είπε: “Τους είπα πως θα με σκοτώσουν με αυτό και γέλαγαν. Με εκφόβιζαν, φοβόμουν. Σκεφτόμουν πως αν έλεγα όχι… αυτό θα έκανε τα πράγματα, ξέρεις. Δεν μπορούν να σε αναγκάσουν με το ζόρι, αυτό θα ήταν βιασμός. Κανείς δεν θα ανάγκαζε να κάνεις σεξ. Αλλά ήμουν πολύ φοβισμένη”.

“Εννοώ πως ήμουν πολύ νευρική, αγχωμένη. Όπως για παράδειγμα αν σε ένα εστιατόριο το φαγητό δεν είναι καλό και σε ρωτάει η σερβιτόρα αν όλα είναι εντάξει. Έχεις το άγχος του τι θα πεις”.

“Ήμουν 21 ετών τότε, δεν είχα δικηγόρο ή σύμβουλο, με έβλεπαν σαν μηχανή παραγωγής χρήματος” συμπλήρωσε για να παραδεχθεί πως το μετατραυματικό στρες από την περίοδο που ήταν στη ροζ βιομηχανία, επανέρχεται όταν μιλάει για αυτά τα πράγματα δημοσίως.

“Όταν μιλάω για αυτά αισθάνομαι σαν να βλέπει ο κόσμος μέσα από τα ρούχα μου και ντρέπομαι. Αισθάνομαι σαν να έχασα όλα τα δικαιώματά μου στην ιδιωτικότητα. Είμαι ένα google search μακριά από αυτό”. Παράλληλα παραδέχθηκε πως είναι ιδιαιτέρως δύσκολη η διαχείριση του παραπάνω γεγονότος την ώρα που δεν έχει το δικαίωμα αιτήματος απόσυρσης των γυμνών ερωτικών της πλάνων.

Η Khalifa είπε ακόμη πως δέχεται πολλαπλά emails από άλλα κορίτσια που μπαίνουν στην ερωτική βιομηχανία τώρα ή είναι ήδη ενεργές και αποκάλυψε πως πολλές έχουν πέσει θύμα sex trafficking ή αναγκάζονται να κάνουν πορνό. “Οι άντρες τις εκμεταλλεύονται ενώ πολλά συμβόλαια τις παγίδευσαν. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν καταλάβαιναν τους όρους των συμβολαίων. Έτσι σκέφτηκα πως είναι καλό να αρχίσω να μιλάω για όλα αυτά και να δώσω αυτή τη συνέντευξη γιατί πολλοί άνθρωποι εξαναγκάζονται στο να κάνουν πράγματα που στην πραγματικότητα δεν ήθελαν να κάνουν”.

Το πορνό δεν είναι πραγματικότητα

Τέλος είπε για τις σκηνές πορνό: “Κανείς δεν πρόκειται να κάνει αυτά τα πράγματα που βλέπει στο πορνό μια Τετάρτη βράδυ με το πρόσωπο με το οποίο είναι ερωτευμένος. Αυτά που βλέπουν οι άντρες στα βίντεο και περιμένουν να τους τα κάνουν οι γυναίκες, αυτά τα πράγματα δεν είναι πραγματικότητα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments