Αθλητισμός

PAOK TV: Η επιτυχία και ο… πόλεμος

PAOK TV: Η επιτυχία και ο… πόλεμος
PAOK TV: Η πειρατεία τηλεοπτικής εικόνας παραμένει ένα άλυτο πρόβλημα, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά για όλα τα μεγάλα δίκτυα του κόσμου.

PAOK TV: Πετυχημένο το εγχείρημα του ΠΑΟΚ στην πρώτη του εμφάνιση. Περίπου 45.000 συνδρομές στο PAOK TV, κάτι που σημαίνει πως χιλιάδες ζευγάρια μάτια κάθισαν μπροστά σε υπολογιστές, τάμπλετς, κινητά και είδαν την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό. Απόλυτη ικανοποίηση στους πρωταθλητές για τη… νέα εποχή που θέλουν να περάσουν.

Όμως ο δρόμος δε θα είναι εύκολος. Ούτε στρωμένος με ροδοπέταλα. Τι ευθύνεται; Η… πειρατεία. Συγκεκριμένα, η “πειρατεία τηλεοπτικής εικόνας”. Συμβαίνει παντού. Και όσες προσπάθειες κι αν γίνονται, οι διάφορες “πειρατικές” σελίδες βρίσκουν πάντα τον τρόπο να μεταδίδουν παιχνίδια απ’ όλο τον κόσμο.

Ακόμα και τα μεγαλύτερα συνδρομητικά κανάλια της Ευρώπης και του κόσμου έχουν αντιμετωπίσει και εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα και έναν αθέμιτο ανταγωνισμό. Εχουν δαπανήσει εκατομμύρια προκειμένου να καταφέρουν να το αλλάξουν όλο αυτό. Όμως παραμένει ένα άλυτο πρόβλημα και πάντα οι “πειρατές” βγαίνουν νικητές απ’ αυτή τη… μάχη.

Στον ΠΑΟΚ σκοπεύουν να δώσουν τον δικό τους αγώνα, προκειμένου τα παιχνίδια τους να μη… φεύγουν από το PAOK TV. Και αυτό να έχει τα αποκλειστικά πλάνα των αγώνων, προκειμένου να μπορεί να τα διοχετεύει όπου θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments