Πολιτική

Γιάννης Μπουτάρης: Η κίνηση που ξεχώρισε στην ορκωμοσία του Ζέρβα (vid)

Γιάννης Μπουτάρης: Η κίνηση που ξεχώρισε στην ορκωμοσία του Ζέρβα (vid)
Γιάννης Μπουτάρης: Η κίνηση του απερχόμενου δημάρχου Θεσσαλονίκης στην ορκωμοσία του Κωνσταντίνου Ζέρβα που έγινε viral.

Γιάννης Μπουτάρης: Ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε χαλαρός και ευδιάθετος στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής. Ο κ. Μπουτάρης προέβη και σε μία κίνηση που έγινε… viral, καθώς κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του Κωνσταντίνου Ζέρβα και του νέου δημοτικού συμβουλίου, ανέβηκε πάνω σε ένα γραφείο στην αίθουσα συνεδριάσεων, φορώντας το “διάσημο”. Ο Γιάννης Μπουτάρης πόζαρε με το “διάσημο”, συνομίλησε για λίγη ώρα με τους δημοσιογράφους αλλά και με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Δείτε στο βίντεο τον Γιάννη Μπουτάρη στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής.

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον ΠΑΟΚ

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, έκανε αναφορά για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής στην κάμερα του PAOK TV για το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας: «Το ξεκίνημα έχει γίνει εδώ και χρόνια με τον ΠΑΟΚ να είναι πρωταγωνιστής. Ερχόμαστε από ένα αήττητο πρωτάθλημα και νταμπλ, είμαστε αισιόδοξοι. Περιμένω καλή απόδοση, που θα φέρνει τον κόσμο στα γήπεδο και να είναι καμάρι για τη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω την άνοιξη να έχουμε χαρές και σημαίες στο δημαρχείο, πολλές σημαίες. Να έχουμε μέσα στη θητεία μου και τη νέα Τούμπα!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments