Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη (29/8/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη (29/8/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (29/8/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (29/8/19). Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Να είστε δεκτικοί σε νέες εμπειρίες και στο να μαθαίνετε καινούργια πράγματα!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας στον Λέοντα. Απολαύστε τη θετική ενέργεια της ατμόσφαιρας και κάνετε μια ανάπαυλα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας – ούτε τις καταστάσεις! Ο Ερμής περνά στην Παρθένο σήμερα και εστιάζει τη σκέψη σας σε όσα πρέπει να γίνουν. Στην Παρθένο θα περάσει αργότερα και το φεγγάρι, όπου αύριο θα αναδυθεί η Νέα Σελήνη. Ετοιμαστείτε, για να ξεκινήσετε με ορμή τα νέα σας εγχειρήματα!

Την Πέμπτη θα χρειαστεί να εργαστείτε περισσότερες ώρες ή να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να εκπληρώσετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Οι δύσκολες τάσεις της σημερινής μέρας θα αντιμετωπιστούν καλύτερα αν επιδείξετε περισσότερη υπομονή. Σήμερα αποφύγετε αδέξιες, βιαστικές ή με υπερβολική αυτοπεποίθηση ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν κάποιο ατύχημα. Με καλύτερη οργάνωση, θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε εργασίες ή έγγραφα σχετικά με το σπίτι σας ή την ιδιοκτησία σας.

Στην πραγματικότητα, σήμερα θα χαρείτε με μια σημαντική αγορά. Στην ερωτική σας σχέση αποφύγετε τις εκδηλώσεις ζήλιας, βίας (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) ή αστάθειας… Αυτό μπορεί να αναγκάσει τον/τη σύντροφό σας να ξανασκεφτεί τη σχέση σας. Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για επαγγελματικά ταξίδια, ειδικά για τις γυναίκες.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα χαρείτε από κάποια νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με κάποιον που πιθανότατα ζει μακριά σας. Η σημερινή μέρα μπορεί να σας εκπλήξει με μια ευκαιρία ή τύχη. Αλλά μπορεί τελικά να μην καταφέρετε να την αξιοποιήσετε όπως πρέπει, λόγω έλλειψης φιλοδοξίας ή δραστηριοποίησης από μέρους σας. Σήμερα να είστε προσεκτικοί σε ό,τι έχει σχέση με νέα ξεκινήματα ή αλλαγές στα σχέδια των ανθρώπων γύρω σας.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε διάφορες σημαντικές σχέσεις και δεσμεύσεις με άνδρες. Μπορεί να ανήκουν στην οικογένειά σας, στους συναδέλφους σας, στον κύκλο των γειτόνων και των φίλων σας. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα σχετίζονται κατά κύριο λόγο με τους άνδρες. Την Πέμπτη θα χρειαστεί να επιδείξετε επιμονή και αντοχή κατά την διεκπεραίωση των προσωπικών ή επαγγελματικών σας σχεδίων. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα σχετίζονται κυρίως με την εργασία ή την επιχείρησή σας.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα καταφέρετε να επιλύσετε τα προβλήματα που έχουν σχέση με το νοικοκυριό σας. Θα κάνετε σημαντικές αγορές ή θα σταθεροποιήσετε παλιές φιλικές σας σχέσεις. Σήμερα μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση σε γενέθλια, ονομαστική εορτή ή άλλη ευχάριστη εκδήλωση που θα απαιτήσει από εσάς να αγοράσετε ένα δώρο ή λουλούδια. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα θα είναι αφιερωμένη κατά ένα μεγάλο μέρος σε συζητήσεις ή εμπειρίες με φίλους, γείτονες ή συνεργάτες.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Πέμπτη θα προκύψει ένα ενδιαφέρον γεγονός που θα αποτελέσει αφορμή για να επικοινωνήσετε με διάφορους ανθρώπους από κοντά και μακριά. Μια επιστολή ή μια τηλεφωνική συνομιλία θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα στη ζωή ανθρώπων που γνωρίζετε. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη των οικογενειακών και οικιακών σας δραστηριοτήτων και δεσμεύσεων. Ωστόσο, είναι πιθανό κάποιος να επισκεφθεί το σπίτι σας σήμερα με σκοπό να προκαλέσει μια σύγκρουση ή να δημιουργήσει μια δυσάρεστη κατάσταση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments