Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (29/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (29/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (29/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (29/8/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας. 

  • Κριός

Οι εύστοχες απόψεις σας σχετικά με τον έρωτα μπορεί να είναι περιζήτητες σήμερα, όταν κάποιος φίλος σας θα έρθει σε εσάς αναζητώντας συμβουλές για τις σχέσεις. Πάρτε το αίτημά τους στα σοβαρά. Μπορεί με τις ιδέες σας να σώσετε μια ερωτική σχέση.

  • Ταύρος

Σήμερα κοιτάξτε πιο προσεκτικά τα πράγματα για να διαπιστώσετε αν βρίσκεστε στο σωστό δρόμο σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας. Κάνετε ό,τι πραγματικά μπορείτε για να βρείτε τον έρωτα; Ή απλά ελπίζετε ότι η αδερφή-ψυχή σας θα πέσει από το ουρανό; Εξετάστε τις επιθυμίες σας και αρχίστε να πραγματοποιείτε τους στόχους σας.

  • Δίδυμοι

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσετε ελεύθερη την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του χαρακτήρα σας. Γελάστε όταν κάποιος/α μοιραστεί μαζί σας μια αστεία ιστορία. Να έχετε αυτοπεποίθηση για τη γοητεία που εκπέμπετε. Κοιτάξτε τους στα μάτια και αγγίξτε τον ώμο τους, κάθε φορά που λέτε το όνομά τους.

  • Καρκίνος

Σήμερα ακούστε τη φωνούλα μέσα σας διότι έχει κάτι σημαντικό να σας πει. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποκλείσετε όλους τους εξωτερικούς περισπασμούς και να δώσετε μεγάλη προσοχή σε όσα προσπαθεί να σας πει η καρδιά σας.

  • Λέων

Είστε μοναδικοί στο είδος σας, οπότε γιατί δεν απολαμβάνετε την μοναδικότητά σας αντί να την αποφεύγετε; Το γεγονός ότι ξεχωρίζετε από τα πλήθη σας κάνει ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο για παρέα. Κάποιο καινούργιο πρόσωπο έχει όλη του την προσοχή στραμμένη πάνω σας.

  • Παρθένος

Σήμερα να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με ένα καινούργιο άτομο. Εσείς μπορεί να πιστεύετε ότι τους προσφέρετε πολύτιμες συμβουλές ενώ χωρίς να το θέλετε τους μιλάτε υποτιμητικά. Σκεφτείτε πώς θα θέλατε να απευθύνονται οι άλλοι σε εσάς και κάντε το ίδιο.

  • Ζυγός

Σήμερα είστε γεμάτοι με θετική ενέργεια. Αξιοποιήστε την καλή σας διάθεση πιάνοντας κουβέντα με κάποιον/α που πεθαίνετε να γνωρίσετε καλύτερα. Χαμογελάστε και μοιραστείτε την καλή σας ενέργεια.

  • Σκορπιός

Ο πειρασμός καραδοκεί αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πέσετε στην παγίδα. Η ιδέα ενός παθιασμένου έρωτα φαίνεται δελεαστική αλλά αν το άλλο άτομο είναι δεσμευμένο, μπορεί να καταλήξετε με ενοχές αντί για πάθος. Σκεφτείτε προσεκτικά την κατάσταση πριν ενεργήσετε παρορμητικά.

  • Τοξότης

Αντί να ανησυχείτε για το αν θα καταφέρει να σας βρει η αδερφή-ψυχή σας, κρατηθείτε απασχολημένοι με δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν. Το πάθος σας για τη ζωή δεν πρέπει να βασίζεται μόνο στον έρωτα. Κάντε κάτι που θα σας θυμίσει πόσο υπέροχη είναι η ζωή!

  • Αιγόκερως

Καλό θα ήταν να μη φλυαρείτε σήμερα αλλά να μπείτε κατευθείαν στο ψητό, ειδικά όταν προσπαθείτε να αποκαλύψετε σε κάποιον/α πώς αισθάνεστε για αυτόν/αυτήν. Αν σας ενδιαφέρουν, απλά πείτε το. Και αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας σε πλατωνικό επίπεδο, καλό θα ήταν να μιλήσετε με ειλικρίνεια.

  • Υδροχόος

Ένας παράνομος δεσμός μπορεί να ακούγεται καλός στη θεωρία αλλά στην πράξη έχει περισσότερη δουλειά από όση φαντάζεστε. Σίγουρα, το να ψάχνετε κάθε ευκαιρία να συναντηθείτε στα κρυφά έχει τη χάρη του αλλά μετά από λίγο καιρό θα βαρεθείτε αυτό το παιχνίδι.

  • Ιχθύες

Πόσο δημιουργικοί μπορείτε να γίνετε για ένα πρώτο ραντεβού; Αντί για τα συνηθισμένα, όπως δείπνο και ταινία, σκεφτείτε να κάνετε κάτι συναρπαστικό με κάποιον/α καινούργιο/α. Δοκιμάστε να τους κάνετε έκπληξη με μια βραδιά καραόκε, έναν αγώνα με πατίνια ή ένα παιχνίδι μυστηρίου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments