Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (30/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (30/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (30/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (30/8/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας. 

  • Κριός

Σήμερα φλερτάρετε με κάποιον/α που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα. Αν του/της δείξετε ότι είστε προσιτοί και ότι ενδιαφέρεστε, θα είναι λιγότερο τρομακτικό για αυτόν/αυτήν να σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού. Χαλαρώστε, χαμογελάστε και χρησιμοποιήστε τη γλώσσα του σώματος για να τους δώσετε το πράσινο φως.

  • Ταύρος

Είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήστε τα συναισθήματα σας, οπότε μην συγκρατείστε. Αυτή μπορεί να είναι η μόνη φορά που αισθάνεστε αρκετά άνετα για να αποκαλύψετε τι πραγματικά πιστεύετε για κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Αφήστε την καρδιά σας να μιλήσει.

  • Δίδυμοι

Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να πάρει μια πιο ρομαντική τροπή αν την αφήσετε. Μην αντιστέκεστε στις αλλαγές. Όσο πιο ανοιχτοί είστε σε νέες εμπειρίες και άτομα τόσο το καλύτερο. Ενδώστε σε μια μετατροπή γεγονότων που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν στην επόμενη ερωτική σας σχέση.

  • Καρκίνος

Σήμερα ενδώστε στην άγρια πλευρά του χαρακτήρα σας. Ρίξτε τις άμυνές σας και κάντε κάτι που θα σας ενθουσιάσει. Να είστε τολμηροί με τις αποφάσεις σας. Οι άλλοι θα το προσέξουν και θα τους εμπνεύσει η αλλαγή στη συμπεριφορά σας.

  • Λέων

Έχετε πέσει σε ρουτίνα όσο αφορά τους τρόπους που μπορείτε να γνωρίσετε καινούργια άτομα; Ανταλλάξτε ιδέες με φίλους σχετικά με διάφορα μέρη που μπορείτε να πάτε. Τα φιλαράκια σας θα βρουν το τέλειο σχέδιο για να ανακαλύψετε τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο.

  • Παρθένος

Η σημερινή μέρα μπορεί να εξελιχθεί καλά ή άσχημα ανάλογα με το πώς θα αντιδράσετε στην ειλικρινή εξομολόγηση κάποιου φίλου. Έχετε τη δυνατότητα είτε να το πάρετε προσωπικά ή να το πάρετε σαν μια πληροφορία. Δείτε την ευρύτερη εικόνα.

  • Ζυγός

Δεν μπορείτε να βρείτε ένα θέμα συζήτησης για να σπάσετε τον πάγο ανάμεσα σε εσάς και ένα καινούργιο πρόσωπο; Δοκιμάστε να μιλήσετε για κάποια καινούργια πράγματα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν αντί για τις συνηθισμένες κοινότυπες συζητήσεις. Το ανυπόκριτο πάθος σας θα κάνει τη συνομιλία σας αξέχαστη.

  • Σκορπιός

Αν πάρετε ένα ρίσκο σήμερα δεν θα σας βγει σε καλό. Αντί να τολμήσετε κάτι, σκεφτείτε το λίγο. Μέχρι αύριο το πρωί μπορεί να έχετε αλλάξει εντελώς άποψη. Ζυγίστε όλες τις επιλογές σας πριν αποφασίσετε.

  • Τοξότης

Σήμερα συμβαίνουν πολλά στη ζωή σας. Είστε τόσο απασχολημένοι που μπορεί να μην προσέξετε ότι κάποιος/α προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για έναν/μία μυστικό/ή θαυμαστή/θαυμάστρια του/της οποίου/ας το διακριτικό φλερτ σας έχει διαφύγει μέχρι τώρα.

  • Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να προσελκύσετε μερικά επιπόλαια άτομα. Παρόλο που σας αρέσουν οι χαλαροί και αυθόρμητοι τύποι, αυτή τη στιγμή χρειάζεστε πραγματικά κάποιον/α που είναι σε θέση να πάρει μια απόφαση και να την κρατήσει.

  • Υδροχόος

Η ξεχωριστή προσέγγισή σας για τη ζωή έχει αρχίσει να δημιουργεί συζητήσεις στην παρέα σας. Παρόλο που δεν συμφωνούν πάντα με τις απόψεις σας, θαυμάζουν την όρεξή σας για ζωή και την θετική σας ενέργεια.

  • Ιχθύες

Αν θέλετε να βολιδοσκοπήσετε τα συναισθήματα κάποιου/ας για εσάς, δε χρειάζεται να κάνετε πολύ συγκεκριμένες τις προθέσεις σας. Κρατήστε τη συζήτηση μεταξύ σας χαλαρή και αυθόρμητη. Παρακολουθήστε τη γλώσσα του σώματος για να αντιληφθείτε κρυμμένα μηνύματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments