Video

Τρομερό περιστατικό με ρεπόρτερ που έγινε μούσκεμα on air (vid)

Τρομερό περιστατικό με ρεπόρτερ που έγινε μούσκεμα on air (vid)
Ένας μάχιμος Ρώσος ρεπόρτερ δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι τα ποτιστικά του γηπέδου τον έκαναν μούσκεμα την ώρα που έδινε το ρεπορτάζ.

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλούς μάχιμους δημοσιογράφους. Κάποιοι ρεπόρτερ δεν δίνουν δεκάρα για τις συνθήκες και συνεχίζουν να κάνουν τη δουλειά τους. Ειδικότερα οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του αγωνιστικού χώρου έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με πολλά ευτράπελα. Δεν είναι λίγες οι φορές που μια μπάλα έχει προσγειωθεί με τρομερή ακρίβεια πάνω στο κεφάλι τους κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Ωστόσο το περιστατικό που έλαβε χώρα στην Ρωσία δεν είναι κάτι που συναντάς συχνά. Ο ρεπόρτερ βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο και έδινε το ρεπορτάζ στους παρουσιαστές τις εκπομπής που ήταν στο στούντιο. Σε κάποια φάση κατάλαβε ότι έχουν ανοίξει τα ποτιστικά του γηπέδου προκειμένου να παραμείνει φρέσκο το χορτάρι. Παρά το γεγονός πως έβλεπε την…καταστροφή να έρχεται συνέχισε ατάραχος τη δουλειά του.

Μάλιστα, έκανε και πλάκα με τους παρουσιαστές λέγοντας τους ότι: “Πρόκειται να γίνω μούσκεμα τώρα γιατί έχει αρχίσει να πέφτει νερό στο χορτάρι. Γι’αυτό προσπαθώ να μιλήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ”, ήταν τα λόγια του. Φυσικά το νερό έφτασε στην πλευρά του, αλλά εκείνος δεν σταμάτησε ούτε τη στιγμή που το ποτιστικό χτυπούσε με πίεση το πρόσωπο του. Αυτό το περιστατικό δεν θα μπορούσε να γίνει γνωστό μόνο στην Ρωσία. Δεκάδες χρήστες στο Twitter το κοινοποίησαν και το έκαναν παγκόσμιο viral.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments