Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (31/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (31/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (31/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (31/8/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας. 

  • Κριός

Τα πράγματα είναι ήρεμα, όλοι αυτοί οι τρελοί/τρελές πρώην έχουν σταματήσει να σας ενοχλούν – είστε επίσημα και πάλι ελεύθεροι! Πάνω στην ώρα! Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ιδανική στιγμή για να κάνετε σχέδια. Είτε αυτό είναι να γυρίσετε στο σχολείο ή να μάθετε να οδηγείτε αγωνιστικό αυτοκίνητο, ξεκινήστε σήμερα.

  • Ταύρος

Μήπως παίζει κάποιο φλερτ στο γραφείο; Αφήστε τα «τι θα γίνει αν» να ξεδιπλωθούν εκ των προτέρων για να αποφύγετε τις δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν μετά. Αν τα πράγματα μεταξύ σας τελικά δεν προχωρήσουν, πώς θα καταφέρετε να συνεχίσετε να δουλεύετε μαζί τους;

  • Δίδυμοι

Σας αρέσει να ακούτε όμορφα πράγματα για τον εαυτό σας – και δεν είστε οι μόνοι. Να είστε γενναιόδωροι με τα κομπλιμέντα που θα κάνετε στους άλλους σήμερα. Πείτε τουλάχιστον ένα κολακευτικό (αλλά ειλικρινές) πράγμα ακόμη και στο πιο απαίσιο άτομο. Όλη αυτή η καλή ενέργεια θα επιστρέψει σε εσάς.

  • Καρκίνος

Σήμερα εξετάστε τις λεπτομέρειες που αφορούν στον χρόνο και στον τόπο. Το να δείχνετε μια υγιή περιέργεια σε μια ερωτική σχέση που αναπτύσσεται τώρα είναι ένα πράγμα – ένα καλά προγραμματισμένο τηλεφώνημα ή μήνυμα είναι κάτι το αναμενόμενο. Αλλά τριάντα κλήσεις; Μην το παρακάνετε. Δώστε χώρο σε αυτό το άτομο. Διαφορετικά θα τους κάνετε να ασφυκτιούν.

  • Λέων

Αφήστε κάτω το ποτό, ειδικά αν θέλετε να φλερτάρετε. Ένα ποτήρι κρασί θα μειώσει τις αναστολές σας και θα σας κάνει πιο τολμηρούς, αλλά η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να σας εμποδίσει να αποδώσετε σε όλους τους τομείς.

  • Παρθένος

Οι έρωτες στη δουλειά δεν είναι ποτέ καλή ιδέα. Αν σας περνάει κάτι τέτοιο από το μυαλό, ίσως θα πρέπει να βρείτε άλλα μέρη για να φλερτάρετε. Αλλά αν υπάρχει ήδη κάτι σε εξέλιξη, να είστε ειλικρινείς. Μιλήστε στο αφεντικό σας και στους κοντινούς σας συνεργάτες για τη σχέση σας πριν το μάθουν από τα κουτσομπολιά.

  • Ζυγός

Μη βιάζεστε. Μην τα παρατάτε μόνο και μόνο επειδή εσείς και το φλερτ σας είχατε μια διαφωνία τη δεύτερη φορά που βγήκατε ραντεβού. Σίγουρα, μπορεί κάτι τέτοιο να είναι οιωνός άσχημων εξελίξεων, αλλά πάλι μπορεί να οφείλεται σε κακές περιστάσεις – μια άσχημη μέρα, άγχος και πίεση. Συμφωνήστε να βγείτε άλλο ένα ραντεβού πριν σταματήσετε κάθε επαφή μαζί τους.

  • Σκορπιός

Το να βγαίνετε ραντεβού με κάποιο συνάδερφο μπορεί να δημιουργήσει άσχημες εντυπώσεις στους συναδέρφους σας, ειδικά αν έχετε υψηλόβαθμη θέση και συνδέεστε με κάποιον/α υφιστάμενό σας. Είναι επιτακτική ανάγκη να συμπεριφέρεστε σε όλους ισότιμα – χωρίς να ευνοείτε κανέναν. Βεβαιωθείτε ότι όλοι ξέρουν την κατάσταση από πριν προκειμένου να αποφύγετε τα παραστρατήματα.

  • Τοξότης

Ωχ, όχι – πείτε ότι δεν είναι έτσι! Δεν σας αρέσουν τα πάντα επάνω τους και δεν τους αρέσουν τα πάντα επάνω σας. Μήπως ήρθε η ώρα να διακόψετε; Αν ψάχνετε για μια αφορμή να διακόψετε τη σχέση σας και μόλις τη βρήκατε, προχωρήστε. Διαφορετικά, επιτρέψτε στο φαινόμενο των αντίθετων που έλκονται να μπει στο παιχνίδι.

  • Αιγόκερως

Μην αντιστέκεστε σε αυτό το συναίσθημα ότι κάτι δεν σας πάει καλά, τερματίζοντας αυτή τη σχέση όσο είναι καιρός. Δε έχει νόημα να προσπαθείτε να κάνετε κάτι με το ζόρι αν βλέπετε ότι δεν λειτουργεί. Αντ’ αυτού, ξεκουραστείτε γιατί η δυναμική της αυριανής νύχτας μπορεί να σας κρατήσει σε κίνηση για μέρες.

  • Υδροχόος

Τα ερωτικά παιχνίδια συνήθως θα πρέπει να αποφεύγονται (κακό κάρμα) αλλά απόψε δεν πειράζει. Συμμετέχετε σε αυτά μόνο και μόνο για να τονώσετε τον εγωισμό σας. Δίνετε προσοχή, παίρνετε προσοχή. Μην τους αφήσετε να καταλάβουν πόσο τους θέλετε – αφήστε τους να αναρωτιούνται και να επιστρέφουν για περισσότερα.

  • Ιχθύες

Αν θέλετε να κάνετε σχέση με κάποιον/α, θα πρέπει να δημιουργήσετε πολλές αφορμές για στενή σωματική επαφή, ίσως στην πίστα του χορού. Δώστε τα χέρια, αγκαλιαστείτε και κάντε φιγούρες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments