Ελλάδα

Τραγωδία στον Βόλο: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 14χρονης

Τραγωδία στον Βόλο: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 14χρονης
Τραγωδία στον Βόλο: Αναζητείται ακόμη ο χειριστής του παιχνιδιού στο λούνα παρκ, ο οποίος σύμφωνα τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας φοβήθηκε και γι' αυτό και έφυγε από τον τόπο του δυστυχήματος.

Τραγωδία στον Βόλο: Θρήνος κι αναπάντητα ερωτήματα για τα αίτια της τραγωδίας στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλο, όπου μια 14χρονη εκτοξεύτηκε από παιχνίδι και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος χειριζόταν το παιχνίδι παραμένει εξαφανισμένος, με τις αρχές να τον αναζητούν για να προχωρήσουν στη σύλληψη του. Ο αλλοδαπός υπάλληλος έφυγε αμέσως μόλις έγινε το κακό. Μάλιστα, κάποιοι λένε ότι έφυγε πριν καν σταματήσει το μηχάνημα και πήγε άλλος υπάλληλος για να πατήσει το κουμπί.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, ο 32χρονος τρομοκρατήθηκε. «Εξαφανίστηκε γιατί φοβήθηκε ως χειριστής τη μήνη των συγγενών του παιδιού. Όταν βρισκόμασταν στο αστυνομικό τμήμα, του ζήτησα να προσέλθει αυθορμήτως και αυτοβούλως διότι δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Δε με άκουσε. Ο πανικός του μάλλον ήταν κακός σύμβουλος». Και ο δικηγόρος προσθέτει: «Είναι συγκλονισμένος αλλά δηλώνει ότι δεν έχει την παραμικρή ευθύνη διότι δεν έκανε κάποιο κακό χειρισμό που να προκάλεσε το περιστατικό αυτό».

«Το κορίτσι δεν είχε σημεία ζωής»

Ο γιατρός που πήγε πρώτος στο σημείο και προσπάθησε να σώσει το κορίτσι, μίλησε στον Alpha για τις σοκαριστικές στιγμές μετά το δυστύχημα. «Είδα το κορίτσι πεσμένο κάτω, αιμόφυρτο, με πολλές κακώσεις. Δεν κατάλαβα να έχει σημεία ζωής, δηλαδή αναπνοή και σφυγμό. Έδωσα τις πρώτες βοήθειες… Ήταν και η μητέρα του κοριτσιού. Λιποθύμησε προς στιγμή». «Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η έκθεση εμπειρογνωμόνων για το δυστύχημα, ενώ εκκρεμεί η νεκροψία-νεκροτομή του άτυχου κοριτσιού.

Τραγωδία στον Βόλο: «Ραγίζει» καρδιές το αντίο της αδερφής της 14χρονης

Ανείπωτο θρήνο στην οικογένεια, τους φίλους και ολόκληρη την περιοχή του Αλμυρού έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος της 14χρονης το βράδυ της Παρασκευής (30/08) στο παζάρι του Αλμυρού. Μάλιστα, ήταν τέτοιο το σοκ που υπέστησαν οι γονείς της άτυχης κοπέλας, που ο πατέρας της υπέστη σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά και νοσηλεύεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/9) στο νοσοκομείο του Βόλου. Η καρδιά του δεν άντεξε το βάρος της απώλειας του παιδιού του και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη.

Η άτυχη 13χρονη ήταν ένα κορίτσι όλο ζωή. Μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού ετοιμαζόταν να πάει στη β΄ τάξη και να συνεχίσει το σχολείο όπως όλοι οι συμμαθητές της, αφού όμως ζήσουν ακόμη λίγες στιγμές χαράς, ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού στο γνωστό παζάρι του Αλμυρού που διεξάγεται. Ήταν η μικρότερη αδερφή της οικογένειας που έχει ακόμη δύο παιδιά τον 18χρονο Παναγιώτη και τη 16χρονη Ευαγγελία η οποία αποχαιρετώντας τη μικρή της αδερφή μέσω facebook γράφει στο προφιλ της: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω» αλλάζοντας τη φωτογραφία του προφιλ της με μια πένθιμη κορδέλα, όπως μεταδίδει το magnesianews.gr.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments