Ελλάδα

Τραγωδία στον Βόλο: 14χρονη έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ

Τραγωδία στον Βόλο: 14χρονη έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ
Τραγωδία στον Βόλο: Μια επίσκεψη σε λούνα παρκ στην περιοχή του Αλμυρού στον Βόλο, είχε τραγική κατάληξη για ένα 14χρονο κορίτσι.

Τραγωδία στον Βόλο: Τραγωδία το βράδυ της Παρασκευής στον Αλμυρό Βόλου, όπου ένα 14χρονο κορίτσι που πήγε για να διασκεδάσει στο λούνα παρκ της εμποροπανήγυρης στην περιοχή, τραυματίσθηκε θανάσιμα μετά από δυστύχημα που συνέβη στις εγκαταστάσεις των παιχνιδιών.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Παρασκευής, όταν το 14χρονο κορίτσι αποφάσισε να ανέβει σε ένα παιχνίδι, αλλά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, γλίστρησε από τη θέση της και βρέθηκε από μεγάλο ύψος στη βάση άλλου παιχνιδιού.

Τραγωδία στον Βόλο: Χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής

Αμέσως σταμάτησε η λειτουργία όλων των παιχνιδιών του λούνα παρκ και κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ενώ παράλληλα ξεκίνησε και ειδικό ασθενοφόρο από το «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο Βόλου για την μεταφορά της 14χρονης σε μεγάλο νοσοκομείο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού όπου, παρά τις προσπάθειες των εφημερευόντων γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή. Η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό στο λούνα παρκ. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το το larissanet, η αστυνομία προχώρησε σε δυο συλλήψεις. Συγκεκριμένα, συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ και την προσωρινά υπεύθυνη του χώρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments