Αθλητισμός

Μπρούνο: Ολυμπιακός και Νυρεμβέργη περιμένουν την απάντησή του

Μπρούνο: Ολυμπιακός και Νυρεμβέργη περιμένουν την απάντησή του
Μπρούνο: Δύο σύλλογοι αναμένουν μία απάντηση!

Μπρούνο: Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής πρέπει να δώσει μία απάντηση, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου. Ο Ολυμπιακός δεν τον υπολογίζει για τη σεζόν, ενώ οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με τη Νυρεμβέργη για τον δανεισμό του στον γερμανικό σύλλογο. Για να κλείσει όμως το deal, θα πρέπει να συναινέσει και ο Μπρούνο. Ο παίκτης θα ήθελε να παραμείνει στον Ολυμπιακό, όμως από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, τότε δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Συν τοις άλλοις, αν πει το “ναι” στη Νυρεμβέργη, τότε θα συνεργαστεί ξανά με τον Νταμίρ Κάναντι.

Η παρουσία του Αυστριακού στον πάγκο της Νυρεμβέργης ίσως παίξει καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του, αφού σήμερα λήγει η μεταγραφική περίοδος στην Ευρώπη, εκτός και αν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Όσον αφορά τους Βούκοβιτς και Μπανανά, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαρκείς επαφές μαζί τους. Ο Μπανανά έχει μία πρόταση από την Κύπρο και για τον Σέρβο στόπερ δεν έχει φτάσει κάποια προσφορά.

Καταρχήν συμφωνία με Σπόρτινγκ για Ποντένσε

Η απόκτηση του Μπρούνο Γκασπάρ αναμένεται να έχει πολυεπίπεδα κέρδη για τον Ολυμπιακό. Αρχικά, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν βάθος στον πάγκο τους, ενισχύοντας το ρόστερ τους με τον Πορτογάλο δεξιό μπακ, ο οποίος από χθες (30/8) βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στους Πειραιώτες. Παράλληλα, όμως, ο Ολυμπιακός κατάφερεστο παρασκήνιο της συγκεκριμένης συμφωνίας να βγάλει ένα ακόμα «αγκάθι», που τον ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό.

Κι αυτό γιατί έφτασε σε καταρχήν συμφωνία για εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας που είχε προσφύγει στα πορτογαλικά δικαστήρια, ενώ απειλούσε ότι θα προσφύγει και στο CAS, ζητώντας παχυλή αποζημίωση για την μετακίνηση του Ντανιέλ Ποντένσε στους ερυθρόλευκους.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό ύψος του ποσού που έδωσε ο Ολυμπιακός στην Σπόρτινγκ, ωστόσο ο πορτογαλικός σύλλογος ενημέρωσε τους ρεπόρτερ του συλλόγου, ότι αποσύρει την καταγγελία στα δικαστήρια και κινεί τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε να επισημοποιήσει την καταρχήν συμφωνία με τους Πειραιώτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments