Ελλάδα

Τραγωδία στο Βόλο: Επιδεινώθηκε η υγεία του πατέρα της αδικοχαμένης 14χρονης

Τραγωδία στο Βόλο: Επιδεινώθηκε η υγεία του πατέρα της αδικοχαμένης 14χρονης
Τραγωδία στο Βόλο: Επιδεινώθηκε η κατάσταση υγείας του πατέρα της άτυχης 14χρονης. Συγκινεί το μήνυμα της μεγαλύτερης αδερφής της στο facebook.

Τραγωδία στο Βόλο: Χειροτέρεψε η κατάσταση υγείας του πατέρας της 14χρονης κοπέλας που σκοτώθηκε όταν εκσφενδονίστηκε στην κυριολεξία από παιχνίδι του Λούνα Παρκ στο παζάρι του Αλμυρού Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο πατέρας της 14χρονης, μετά την τραγωδία αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και νοσηλεύτηκε στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, παρουσίασε σοβαρές αρρυθμίες και από τους γιατρούς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Πως επήλθε ο θάνατος της κοπέλας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία-νεκροτομή, που έγινε στη Θεσσαλονίκη, έδειξε ότι ο θάνατος της 14χρονης, επήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά κατάγματα, αφού πετάχτηκε σαν ελατήριο από μεγάλο ύψος, ενώ βρισκόταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Συγκινεί η αδερφή της 14χρονης

Η άτυχη 14χρονη ετοιμαζόταν να πάει στη β΄ τάξη του Γυμνασίου. Ήταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας που έχει ακόμη δύο παιδιά τον 18χρονο Παναγιώτη και τη 16χρονη Ευαγγελία η οποία αποχαιρετώντας τη μικρή της αδερφή μέσω facebook έγραψε στο προφίλ της: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω», αλλάζοντας τη φωτογραφία της με μια πένθιμη κορδέλα. Η κηδεία της άτυχης 14χρονης σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει σήμερα, Δευτέρα. Η 73χρονη μητέρα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δήλωσε ότι δεν φέρει ευθύνη και τόνισε πως συμπαραστέκεται με όλη της την ψυχή στην οικογένεια, ενώ αποκάλυψε πως έχει χάσει και η ίδια μια κόρη 32 ετών.

Αναλυτικά, είπε: «Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μια κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που χάσανε το παιδί τους. Αν τώρα μπροστά σε μια ψυχή που χάθηκε, θα εξετάσουμε φταίει η Π. ή δεν φταίει; Μη σπιλώνουμε την ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων. Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω… Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ… Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο».

Εξαφανισμένος ο χειριστής του παιχνιδιού

Μετά την τραγωδία ο χειριστής από το Μπαγκλαντές εξαφανίστηκε και τον αναζητά η αστυνομία, προκειμένου να συμπληρωθούν όλα τα κομμάτια στο παζλ της τραγωδίας, που στοίχισε τη ζωή στην 14χρονη μαθήτρια.

Ο χειριστής έφυγε τρέχοντας από το λούνα παρκ του Αλμυρού, αφού κάποιοι τον πήραν στο κυνήγι για να τον πιάσουν. «Δεν προβλέπεται να υπάρχει κάποια πιστοποίηση του χειριστή αυτού του μηχανήματος», είπε ο συνήγορος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, όπου βρήκε φρικτό θάνατο η άτυχη έφηβη. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «θα εμφανιστεί σήμερα ή αύριο» ο χειριστής του μηχανήματος, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές, καθώς έχει εξαφανιστεί από την στιγμή της τραγωδίας. Όπως σημείωσε, ο χειριστής έχει εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών στο εν λόγω παιχνίδι, και δουλεύει τουλάχιστον 250 ημέρες τον χρόνο.

Από την πλευρά του, το υπουργείο ανάπτυξης παραπέμπει για ευθύνες στους οικείους δήμους. Σύμφωνα με τον συνήγορο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, η οποία έχει αφεθεί ελεύθερη, χωρίς όρους, μέχρι την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν διασκεδάσει στα παιχνίδια της, την τελευταία 50ετία που εκείνη ασχολείται με αυτήν την δραστηριότητα, στην οποία έχουν καταγραφεί η τραγωδία της Παρασκευής και ένα ατύχημα προ ετών στην Χαλκίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments