Πολιτική

Κώστας Μπακογιάννης: Επίσκεψη στη Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων

Κώστας Μπακογιάννης: Επίσκεψη στη Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων
Κώστας Μπακογιάννης: Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων έκανε επίσκεψη στη διεύθυνση καθαριότητας του δήμου.

Κώστας Μπακογιάννης: Την προτεραιότητά του να καταστήσει την Αθήνα μία πόλη καθαρή θέλησε να υπογραμμίσει ο νέος δήμαρχος της πρωτεύουσας, Κώστας Μπακογιάννης, επισκεπτόμενος την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων στο αμαξοστάσιο της Ιεράς Οδού. Ο κ. Μπακογιάννης έφθασε στο αμαξοστάσιο νωρίς το πρωί, επισκέφθηκε όλους τους χώρους και συζήτησε με εργαζομένους και υπηρεσιακά στελέχη τον σχεδιασμό του για τη βελτίωση της κατάστασης τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και τις γειτονιές της.

«Μαζί με σας, αξιοποιώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό και τις τεχνικές δυνατότητες που υπάρχουν, με σταθερά βήματα θα μεγιστοποιήσουμε αρχικά το αποτέλεσμα που μπορούμε να έχουμε με τις σημερινές δυνάμεις μας», τόνισε. «Κάνοντας πράξη τη δέσμευσή μας για σχεδιασμό, από την αρχή, όλου του συστήματος, το οποίο είναι ίδιο εδώ και δεκαετίες, βάζουμε στόχο να δώσουμε σταδιακά στους εργαζόμενους όλα τα σύγχρονα όπλα που χρειάζονται για να κάνουμε την Αθήνα μία πόλη καθαρή και φιλική για όλους», πρόσθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Κώστας Μπακογιάννης: Να γίνουμε μια δημοτική Αρχή όλοι μαζί

Πριν από λίγες μέρες ο νέος δήμαρχος της πρωτεύουσας έκανε κάλεσμα στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο. Ο κ. Μπακογιάννης, στο σύντομο χαιρετισμό του, υπογράμμισε ότι «οι Αθηναίοι έχουν κουραστεί να μην βλέπουν λύσεις στα προβλήματα τους και αυτά να οξύνονται». Όπως είπε «αυτό που μετράει είναι να πετύχουμε λύσεις». Θέλουμε, προσέθεσε «μια πόλη που μας ενώνει και να μας χωρά όλους».

Ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, της «Ανοιχτής Πόλης», Νάσος Ηλιόπουλος, τόνισε ότι «οφείλουμε να αποδείξουμε στο τέλος της τετραετίας ότι η Αθήνα μπορεί να αλλάξει». Ο κ. Ηλιόπουλος, υπογράμμισε ότι «η Αθήνα έχει ένα πολύ σημαντικό δημοκρατικό κεκτημένο από το προηγούμενο διάστημα.

Είχε καταφέρει ένα δημοκρατικό πλαίσιο διοίκησης, αποκλείοντας τους νεοναζί και επιλέγοντας εκπροσώπηση στις Επιτροπές και από μικρότερες παρατάξεις». Και κάλεσε τον νέο δήμαρχο να πιέσει το υπουργείο Εσωτερικών «για να επανέλθουμε σ΄ αυτό το δημοκρατικό κεκτημένο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments