Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα (2/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα (2/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (2/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (2/9/19).

Κριός

Το διαδικτυακό σας προφίλ είναι τόσο ενδιαφέρον όσο ένα βιβλίο γραμματικής. Δοκιμάστε μια διαφορετική προσέγγιση: δημιουργήστε ένα μίνι – βιογραφικό. Αφήστε τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους να ρίξουν μια ματιά στα αληθινά σας πάθη. Μιλήστε για τα μέρη που έχετε πάει, τις συλλογές σας και τα επιτεύγματά σας.

Ταύρος

Σε ό, τι αφορά τα ραντεβού, ο χρόνος είναι ο καλύτερός σας φίλος. Όλα έχουν να κάνουν με τον χρόνο. Πάρτε εισιτήρια για μια συναυλία και μετά γράψτε στο διαδικτυακό σας προφίλ: «Συνόδεψέ με σε αυτή τη συναυλία την Παρασκευή το βράδυ». Να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό είστε υπερβολικά ευαίσθητοι και έχετε την τάση να προσβάλλεστε εύκολα. Κάποιος/α, πιθανόν ένας φίλος ή ένα ραντεβού μπορεί να σας μιλήσει κατά λάθος υποτιμητικά. Αν τα λόγια τους σας χτυπήσουν μια ευαίσθητη χορδή, προσπαθήστε να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Το πιθανότερο είναι ότι θα βρείτε ένα ψήγμα αλήθειας στα λεγόμενά τους.

Καρκίνος

Μην γίνεστε πικρόχολοι. Είναι σαν να πίνετε διαρκώς δηλητήριο και να περιμένετε να πεθάνουν οι άλλοι. Αν αισθάνεστε συνέχεια προσβεβλημένοι, δεν φταίνε οι άλλοι αλλά εσείς. Οι κακίες και τα πικρόχολα σχόλια σας προκαλούν ικανοποίηση. Απελευθερωθείτε από το θυμό που σας δηλητηριάζει την ψυχή.

Λέων

Σήμερα μην εκπλαγείτε αν μάθετε νέα για κάποιον/α πρώην, που θα σας ρίξουν στα πατώματα: Μπορεί να παντρεύονται ή να έχουν αποκτήσει παιδιά. Σας επηρεάζει ιδιαίτερα και φέρνει πάλι όλα τα πληγωμένα συναισθήματά στην επιφάνεια. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να επαναφέρετε τον εαυτό σας στην πραγματικότητα. Δεν είναι κακό να γλείφετε τις πληγές σας – αλλά όχι για πολύ.

Παρθένος

Γνωρίσατε κάποιον/α που σας έχει πάρει τα μυαλά. Μην αφήνετε το θαυμασμό που αισθάνεστε για αυτό το άτομο να σας παρασύρει. Αν τους τοποθετήσετε σε ψηλό βάθρο, στο τέλος θα μπείτε σε μπελάδες. Μην απαντάτε στα τηλεφωνήματα και τα e-mail τους με ταχύτητα αστραπής. Διαφορετικά, θα τους δώσετε την εντύπωση ότι είστε απελπισμένοι.

Ζυγός

Η εγγύτητα κάνει τις καρδιές να ανθίζουν. Αν προσπαθείτε να γνωρίσετε καλύτερα αυτό/αυτή τον/την σέξι τύπο/κοπέλα, αρχικά προσπαθήστε να βρίσκετε συνέχεια μια αφορμή για να είστε κοντά τους. Όταν οι περιστάσεις γίνουν ευνοϊκές, θα το παίξετε μη διαθέσιμοι. Όλοι θέλουν αυτό που δεν μπορούν να έχουν, σωστά;

Σκορπιός

Κάνετε πάντα καλά πράγματα για όλους τους άλλους – ειδικά όταν θέλετε να τα φτιάξετε με κάποιον/α. Αφιερώνετε τόσο πολύ χρόνο στο να είστε αρεστοί στους άλλους, που δεν αφήνετε πολλά περιθώρια να σας ανταποδώσουν τη χάρη. Αφήστε και κανέναν άλλον να σας κακομάθει, για αλλαγή.

Τοξότης

Είναι υπέροχο να σας φλερτάρουν. Λατρεύετε όλη την προσοχή που σας δίνουν. Μια συμβουλή: σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να φλερτάρετε με οποιονδήποτε/οποιαδήποτε. Αν δεν σας ελκύουν, μην προχωράτε παρακάτω – θα χάσετε τον χρόνο σας. Αν τους δείξετε προσοχή, θα τους προσελκύσετε ακόμη περισσότερο και αυτό δεν είναι το ζητούμενό σας.

Αιγόκερως

Τα λόγια και οι κινήσεις πέφτουν στο κενό, όταν πρόκειται για την αντίληψή σας για τον κόσμο που ζείτε και τα άτομα που σας περιβάλλουν. Ενδιαφέρεστε για κάποιον/α αλλά δεν αισθάνονται το ίδιο. Ήρθε η ώρα να το αποδεχτείτε και να προχωρήσετε παρακάτω. Μην χάνετε το χρόνο σας επιδιώκοντας κάτι ανέφικτο.

Υδροχόος

Ο χώρος που ζείτε μπορεί να μπλοκάρει την ερωτική σας ζωή. Ρίξτε μια ματιά γύρω σας. Μήπως το σπίτι σας (και ιδιαίτερα η κρεβατοκάμαρα) δεν είναι τόσο καθαρό; Τα μαξιλάρια χωρίς θήκες και τα βουλιαγμένα στρώματα, είναι το απόλυτο ξενέρωμα. Κανένας άξιος λόγου δεν θέλει να κοιμηθεί σε ένα αφρόντιστο, βρώμικο κρεβάτι. Μόλις τελειώσετε με την κρεβατοκάμαρα, κάντε κάτι και με τα δεκάδες άπλυτα πιάτα στον νεροχύτη.

Ιχθύες

Αισθάνεστε καλά με τη ζωή σας όπως είναι. Λίγος αλτρουισμός θα σας κάνει ακόμη πιο αγαπητούς. Ασχοληθείτε με έναν κοινωνικό σκοπό – για το περιβάλλον για παράδειγμα, ακόμη και μέσω της ερωτικής σας ζωής. Αγοράστε σεντόνια από ανακυκλωμένα υφάσματα, χρησιμοποιήστε προφυλακτικά φιλικά προς το περιβάλλον και φορέστε εσώρουχα εταιριών δικαίου εμπορίου. Αν ψάχνετε για άτομα που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, επισκεφτείτε το site μιας περιβαλλοντικής οργάνωσης.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments