Video

Κρήτη: “Θα σε σφαλιαρώσω” – Οδηγός περνάει με κόκκινο και ζητάει και τα ρέστα (vid)

Κρήτη: “Θα σε σφαλιαρώσω” – Οδηγός περνάει με κόκκινο και ζητάει και τα ρέστα (vid)
Κρήτη: Απίθανο περιστατικό στο Ηράκλειο με παραβάτη οδηγό μοτοσικλέτας να απειλεί οδηγό ΙΧ.

Κρήτη: Τα τροχαία δυστυχήματα συνεχίζουν να θερίζουν, όμως μερικοί οδηγοί επιμένουν να μην συμμορφώνονται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Καθημερινές παραβάσεις στους φωτεινούς σηματοδότες, μη χρησιμοποίηση κράνους στις μοτοσικλέτες και ζώνης στα ΙΧ, είναι μερικά από τα συχνότερα παραδείγματα της απώλειας οδηγικής παιδείας των Ελλήνων οδηγών.

Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι παραβιάζουν τον ΚΟΚ και δεν τους ενδιαφέρει, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που είναι και θρασύτατοι, και όταν τους κάνουν παρατήρηση, νευριάζουν και αντιδρούν. Ένας τέτοιος οδηγός εμφανίζεται στο παρακάτω βίντεο. Το πρωί της Κυριακής, ένας οδηγός ΙΧ στο Ηράκλειο Κρήτης “τόλμησε” να κάνει παρατήρηση σε έναν νεαρό δικυκλιστή που πέρασε μία διασταύρωση με κόκκινο.

Όπως κατήγγειλε στο zarpanews.gr o οδηγός του αυτοκινήτου, περίμενε το πρωί στα φανάρια στην Λεωφόρο Ικάρου, όταν ένας οδηγός με μηχανάκι, χωρίς κράνος, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και διέσχισε τον δρόμο, κινούμενος προς τη Λεωφόρο Αλικαρνασσού. Τότε ο οδηγός του ΙΧ κόρναρε στον δικυκλιστή, φωνάζοντάς του “που πας βρε ηλίθιε;”, έναν χαρακτηρισμό που -όπως αναγνώρισε ο ίδιος αργότερα- θα μπορούσε να είχε αποφύγει.

Τότε ο οδηγός της μηχανής, συνεχίζοντας με τις παραβάσεις του ΚΟΚ, σταμάτησε στη μέση της λεωφόρου, έκανε αναστροφή οδήγησε στο αντίθετο ρεύμα, πέρασε διαγώνια τη διασταύρωση και πλησίασε το αυτοκίνητο, ζητώντας και τα ρέστα από τον οδηγό που του έκανε τη σωστή αλλά άκομψη παρατήρηση. “Και τι σε νοιάζει εσένα”; ρώτησε ο δικυκλιστής με τον οδηγό να του απαντάει: “με νοιάζει γιατί ζω εδώ πέρα και δεν μου αρέσει να οδηγάς έτσι…” Καθώς το πράσινο άναψε, ο νεαρός με το μηχανάκι, απείλησε ότι θα τον “σφαλιαρώσει” αν συνεχίσει να μιλάει.

Δείτε το απίστευτο περιστατικό:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments