Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (3/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (3/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (3/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (3/9/19).

Κριός

Η βασική ιδέα σήμερα είναι να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Πριν βγείτε απ’ το σπίτι, δείτε πώς είναι τα μαλλιά σας, μακιγιαριστείτε λίγο, βάλτε ένα καθαρό μπλουζάκι, κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Ποτέ δεν ξέρετε – αυτός/αυτή ο/η σέξι τύπος/κοπέλα στην ουρά του σούπερ-μάρκετ μπορεί να είναι ο έρωτας της ζωής σας!

Ταύρος

Είστε πεισματάρηδες και πιστοί μέχρι αηδίας. Μερικές φορές δεν μπορείτε (ή αρνείστε ) να δείτε την καταστροφική φύση των ανθρώπων. Η επιθυμία σας να βλέπετε το καλό σε όλους είναι παροιμιώδης, αν και θα πρέπει να διώξετε κάποιον/α από τη ζωή σας τώρα. Ξέρετε ποιος/ποια είναι.

Δίδυμοι

Αν στους φίλους σας δεν αρέσει το άτομο με το οποίο βγαίνετε τον τελευταίο καιρό, ακούστε τους προσεκτικά. Τώρα, οι άνθρωποι γύρω σας είναι περισσότερο συντονισμένοι με τις δικές σας ανάγκες από όσο είστε εσείς οι ίδιοι. Ακούγεται τρελό, αλλά δεν ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς τώρα. Ζητήστε συμβουλές από τους άλλους.

Καρκίνος

Τα οικονομικά σας χρειάζονται λίγη βοήθεια τώρα. Οι καιροί είναι δύσκολοι και μπορεί να μην πεινάτε αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα έξοδά σας. Ρίξτε μια ματιά στους λογαριασμούς σας. Μήπως να ακυρώσετε μερικές συνδρομές που δεν χρησιμοποιείτε; Είστε σίγουροι ότι χρειάζεστε συνδρομητική τηλεόραση; Δείτε από πού μπορείτε να περικόψετε για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Λέων

Το πάθος σας είναι αδιαμφισβήτητο και με την παρουσία σας μπορείτε να λυγίσετε ακόμη και τον πιο άκαμπτο σκεπτικιστή. Χάρη στην αστρική ενέργεια της σημερινής μέρας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε με χιούμορ ακόμη και τις πιο αμήχανες καταστάσεις. Και πάνω στην ώρα. Ένας/μία κούκλος/α παρακολουθεί κάθε σας κίνηση!

Παρθένος

Σήμερα ό,τι αγγίζετε, θα γίνεται χρυσός! Καλό θα ήταν να επιδείξετε την ανεξαρτησία σας. Παρόλο που ζηλεύετε τους δεσμευμένους φίλους σας, κάποιος/α αδέσμευτος/η σας παρακολουθεί. Οπότε φροντίστε να είστε δραστήριοι και άνετοι.

Ζυγός

Σήμερα επικοινωνήστε με τον τρόπο που αρμόζει σε κάθε περίσταση. Σηκώστε το τηλέφωνο και κανονίστε μια επίσκεψη, ακόμη και αν αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε. Δείξτε σεβασμό! Μην ξεπετάξετε κάποιον/α με ένα e-mail ή ένα γραπτό μήνυμα, όταν η κατάσταση απαιτεί μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο.

Σκορπιός

Η ευθεία προσέγγιση είναι η καλύτερη προσέγγιση. Δεν έχει νόημα να πετάτε υπονοούμενα και να κάνετε χειρονομίες – κανείς δεν καταλαβαίνει αυτά που προσπαθείτε να πείτε. Αντ’ αυτού, δοκιμάστε να πείτε απλά αυτό που θέλετε. Μην μασάτε τα λόγια σας. Το κλειδί είναι η σαφήνεια. Διαφορετικά, ένα συγκεχυμένο μήνυμα μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες.

Τοξότης

Λατρεύετε τα κακά παιδιά. Το πρόβλημα είναι ότι τα κακά αγόρια και κορίτσια έχουν σκληρή καρδιά. Αλλά δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε: σας γοητεύουν. Από τη στιγμή που ξέρετε πού μπλέκετε, να περιμένετε μια σκληρή μάχη και πιθανόν μια μη θριαμβευτική φυγή. Καμία δέσμευση αλλά πολλή διασκέδαση!

Αιγόκερως

Σήμερα να περιμένετε ότι το παρελθόν θα σας χτυπήσει την πόρτα. Μην εκπλαγείτε αν λάβετε ένα αίτημα φιλίας από τον μεγάλο σας έρωτα στο γυμνάσιο. Τώρα όμως έχετε ωριμάσει. Μπορείτε να το χειριστείτε; Ίσως – αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την ικανότητά σας να διαχωρίσετε το παρελθόν από το παρόν.

Υδροχόος

Μια σύγκρουση έντονων προσωπικοτήτων πυροδοτεί το πάθος. Η κατάσταση που αντιμετωπίζετε τώρα, κινείται ανάμεσα στο μίσος και την αγάπη. Εσείς και αυτό το άτομο, είτε θα καταλήξετε να παντρευτείτε και να κάνετε πολλά παιδιά ή θα τσακωθείτε και θα ξεχάσετε ο ένας την ύπαρξη του άλλου. Θα καταλάβετε τι από τα δύο θα υπερισχύσει, όταν θα διασταυρωθούν οι ματιές σας.

Ιχθύες

Σταματήστε να περνάτε τόσο πολύ χρόνο στο τηλέφωνο ή στον υπολογιστή. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας. Πηγαίνετε για μπάνιο, για μια βόλτα στο πάρκο ή απλά πάρτε έναν υπνάκο. Απολαύστε μερικές ώρες μόνοι σας – είναι η ιδανική ευκαιρία για να ξεκουραστείτε και να ανασυνταχτείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments