Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (4/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (4/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (4/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (4/9/19).

Κριός

Η εικόνα δε λέει ψέματα – γι’ αυτό εξαρτάται από εσάς να παρουσιάσετε τον εαυτό σας στο διαδικτυακό σας προφίλ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, ρωτήστε έναν φίλο. Καλό θα ήταν να βγάλετε κοντινές φωτογραφίες. Μην διστάσετε να τις ρετουσάρετε λίγο αλλά μην το παρακάνετε. Μπορείτε για ποικιλία να δοκιμάσετε τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Ταύρος

Εναπόκειται σε εσάς να πάρετε τον έλεγχο γιατί κανένας άλλος δεν θέλει να αναλάβει να πάρει πρωτοβουλίες, ειδικά σε ό,τι αφορά τα ραντεβού. Μη φοβηθείτε να πείτε την άποψή σας. Πηγαίνετε εκεί που θέλετε να πάτε: κάντε αυτό που θέλετε να κάνετε. Το άλλο πρόσωπο απλά βρίσκεται εκεί για να σας κάνει παρέα.

Δίδυμοι

Οι λογαριασμοί, η δουλειά σας, όλα αυτά τα τηλεφωνήματα από τον/την πρώην σας… Θέλετε να μείνετε κάτω από τα σκεπάσματα και να μη βγείτε έξω μέχρι να τελειώσουν όλα αυτά – αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Οπότε φτιάξτε μια λίστα με όσα πρέπει να κάνετε και ξεκινήστε να διαγράφετε όσα διεκπεραιώνετε. Όσο περισσότερο χρονοτριβείτε, τόσο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα μετά.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε αυτό που θέλετε. Εξαρτάται από εσάς να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο με αυτό το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να τους ζητήσετε να βγείτε ραντεβού. Προφανώς ενδιαφέρονται και εκείνοι: διαφορετικά δεν θα σας κοίταζαν όλη την ώρα. Μια καλή αρχή είναι να τους προτείνετε να πάτε για έναν καφέ.

Λέων

Οι κοινωνικοί σας κύκλοι συναντιούνται σήμερα – και αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Κανονίστε ώστε να βρεθούν μαζί οι φίλοι σας και οι συνάδερφοί σας και να τα πούνε. Το νέο αίμα και η καλή χημεία θα ανεβάσει ρυθμούς στην διασκέδαση και θα σας προσφέρει περισσότερες δυνατότητες στον ερωτικό τομέα.

Παρθένος

Είστε κάπως εριστικοί σήμερα. Δεν είναι κανένας εναντίον σας, εσείς είστε προκατειλημμένοι. Πριν ξεσπάσετε κάπου που δεν πρέπει, καλό θα ήταν να κατανοήσετε ότι οι άνθρωποι είναι αυτοί που είναι. Δεν θα αλλάξουν προσωπικότητα μόνο και μόνο για να αισθανθείτε εσείς καλύτερα. Είναι θέμα αυτοσυντήρησης.

Ζυγός

Οι καλοί τρόποι έχουν ιδιαίτερη σημασία σήμερα – και χρειάζονται λίγη προετοιμασία. Γυαλίστε τα ασημικά σας. Αν πρέπει να στείλετε κάποιο ευχαριστήριο σημείωμα μην το αμελήσετε. Απαντήστε στο αν θα παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση όσο το δυνατόν συντομότερα. Να είστε ευγενικοί και να κάνετε καλή εντύπωση στους άλλους.

Σκορπιός

Σήμερα είστε διχασμένη προσωπικότητα – τη μια στιγμή είστε μέσα στην γλύκα και την άλλη είστε έτοιμοι να δαγκώσετε κάποιον. Μην ενδίδετε στις ακραίες πλευρές της προσωπικότητάς σας – προσπαθήστε να τους επιβληθείτε. Αναζητήστε αρμονία και ισορροπία στη ζωή σας.

Τοξότης

Όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν, θέστε τον εαυτό σας στην υπηρεσία των άλλων. Τίποτα δεν θα σας κάνει να ξεχαστείτε καλύτερα από το να βοηθήσετε κάποιον άλλον. Οπότε γεμίστε τον κενό σας χρόνο κάνοντας κάτι αλτρουιστικό. Βοηθήστε κάποιο φίλο, μιλήστε με έναν συνάδερφο ή περάστε λίγο χρόνο με τους γονείς σας. Αμέσως θα αισθανθείτε καλύτερα.

Αιγόκερως

Η συμπεριφορά σας θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια υπέροχη εμπειρία και σε μια χαμένη ευκαιρία. Οπότε θα πρέπει να επιλέξετε τι από τα δύο θα είναι. Το χειρότερο ξενέρωμα είναι η αρνητική διάθεση και η γκρίνια – κανένας και ειδικά κάποιος/α υποψήφιος/α ερωτικός/ή σύντροφος δεν θα το ανεχτεί. Οπότε, ακόμη και αν αισθάνεστε χάλια, προσπαθήστε να χαμογελάσετε.

Υδροχόος

Μια μακροχρόνια σχέση δεν είναι ανέφικτη για εσάς τώρα. Αλλά πριν αρχίσετε να ψάχνετε σοβαρά, καταγράψτε τις προϋποθέσεις που θα θέλατε να πληροί ο/η επόμενος/η σύντροφος σας. Κάντε μια λίστα με τα πενήντα σημαντικότερα προσόντα που πρέπει να έχει. Κρατήστε αυτές τις πληροφορίες κάπου πρόχειρα.

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στη φροντίδα του εαυτού σας. Κάντε ό,τι σας φέρνει ευχαρίστηση. Αν αυτό είναι η σχέση μιας βραδιάς, προχωρήστε. Δεν είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Πηγαίνετε για πεντικιούρ ή πάρτε έναν υπνάκο. Ό,τι και αν κάνετε σκεφτείτε πρώτα τον εαυτό σας. Το αξίζετε!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments